75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

6 березня 2018 р.

Над пам'яттю час невладний…

 
      Сумуємо… 
     Рік, як сумуємо за колегою …  Рік тому пішла у вічність ветеран бібліотечної справи, прекрасна людина Валентина Іванівна Шевченко.
   Над пам'яттю час невладний…
   В історію бібліотечної справи Каланчацького району Валентина Іванівна увійшла як бібліотекар та методист, її знали майже всі жителі, користувачі бібліотек, адже вона більше 20 років свого життя віддала бібліотечній справі.
   Валентина Іванівна закінчила Херсонське училище культури та Харьківський інститут культури
  Набуті знання, досвід щоденно віддавала розвиткові бібліотечної справи. В спеку й холод, пішки й автостопом їй доводилося добиратися до свої «рідних» сільських бібліотек.
    На семінарах та індивідуальних зустрічах з бібліотекарями Валентина Іванівна завжди давала корисні поради, розробки масових заходів, нові сценарії, плани книжкових виставок, вечорів, конференцій, конкурсів, дискусій …
  Колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи, актив центральної бібліотеки глибоко сумує з тяжкої, непоправної втрати…
   Промайнув рік, як відлетіла у всесвіт добра душа нашої колеги…
Все своє свідоме життя віддала Валентина Іванівна служінню бібліотеці, книзі, читачам, а ще колегам – бібліотекарям, працюючи на посаді методиста.
   Над пам'яттю час невладний…
   Сумуємо, глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття її рідним, близьким та друзям.

   Світла пам'ять !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *