75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 лютого 2018 р.

«Слава праці» - особливий друг!


   Районна газета «Слава праці»  - наш  друг, помічник, колега, популяризатор наших акцій, конкурсів, успіхів, перемог й, головне, джерело краєзнавчої інформації ! 
       У нашої бібліотеки  широкий  актив,  дуже  багато  друзів,  але  районна  газета «Слава  праці»  на особливому рахунку,  це  особливий  друг,  єдине періодичне  видання  нашого району,  яке  в  бібліотеках користується  неабияким попитом, а наша дружба та співпраця з газетою перевірена роками,  десятиліттями…  
         Наш районний  часопис  висвітлює  наші  буденні  справи,  успіхи  та  досягнення,  пише про  наших  активних  відвідувачів, переможців  конкурсів,  про наших працівників  -  сьогоднішніх  трудівників  та  ветеранів   бібліотечної  справи. Ви завжди знаходите  місце на сторінках газети для наших статей, завжди ставитесь з розумінням
       А  ще незважаючи на свої проблеми, економічні труднощі, редакція газети дарує нашим книгозбірням свій часопис  вже багато років поспіль, за що ми щиро вдячні. 
      «Слава  праці»  -  не чорновик  історії,  а справжній  літопис  Каланчацького  краю.  Ще  наші прабабці  стверджували:  якщо усне слово розчиняється у повітрі, то написане залишається навіки.
     Наша центральна  бібліотека  з особливою старанністю зберігає,  пропагує  та надає в користування підшивки  всіх номерів газети,  які ми накопичили з 1967 року  –  з дня  утворення  нашого Каланчацького району.    (На превеликий жаль,  попередні видання газети під назвою   «Червоний Перекоп»   з 1931 по 1966 рік  в  районній  бібліотеці  не збереглися.)
   Зараз рідко знайдеш людину, котра згодиться безкорисливо допомагати іншим. Але завжди слід пам’ятати, що зроблена добра справа, навіть незначна, окриляє і душевно збагачує. Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро...
     Саме такими благодійниками для нас є редакція газети «Слава праці» .
Протягом  вже багатьох років ми безкоштовно отримуємо примірники районної газети, які завжди користувалися і користуються великим попитом у наших користувачів.
     На жаль, не всі в змозі виписати собі газету, навіть і улюблену, тому ваш внесок неоціненний. Ваша підтримка — свідчення вашого небайдужого ставлення до бібліотеки та її відвідувачів.
   Щиро дякуємо редактору газети  Ользі Харченко та всьому колективу редакції за розуміння та підтримку. Спасибі  Вам від імені всього колективу, від імені відвідувачів бібліотек громади.
    Нехай статей стає більше і більше, як і сторінок в нашій газеті. 

    Нехай примножується добро, яке ви робите і повертається до вас сторицею!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *