75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 грудня 2017 р.

Художники з народу


     Днями у Каланчацькій центральній бібліотеці відбулася година мистецтв "Художники з народу", на яку були запрошені учні 9-В класу ЗОШ №1 ( класний керівник Вікторія Барановська). На початку зустрічі учні разом з ведучою Маргаритою Молдаван пригадали уроки малювання і всі разом стрворили "невеличкий шедевр". Далі діти познайомилися з художниками "наївного" народного малярства Марією Приймаченко та Поліною Райко.

Треба відмітити, що Поліна райко наша землячка, народилася і все життя прожила в м. Олешки  Херсонської області. Цікаво, що полотнами для художниці слугували стіни, стеля, двері її шестикімнатного будинку. 
     Для більш наочного ознайомлення з творчістю художниці учні переглянули документальний фільм "Рай" Надії Кошман.
    Запрошуємо до літературно-мистецької зали Каланчацької центральної книгозбірні, у наш сектор мистецтв - тут на вас чекають цікаві матеріали про народних художників України. Ласкаво просимо !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *