75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 листопада 2017 р.

Бібліотечний клуб: інформація, спілкування, дозвілля

           
    В Каланчацькій центральній бібліотеці вперше проведено флеш-семінар для бібліотекарів сільських бібліотек-філій по темі «Бібліотечний клуб: інформація, спілкування, дозвілля». Кожен керівник  гідно та цікаво представив свій клуб чи об'єднання.    

   На заході були представлені  9 читацьких об'єднань  з 8 філій, в Новокиївській філії працюють два клуби – для дорослих та для дітей. 

    Кожен керівник  гідно та цікаво представив свій клуб,  їх у нас вісім .. А саме: дитячий клуб «Бджілка», Каланчацької селищної бібліотеки  керівник Ольга  Войтюк; дитячий клуб «Пізнайко» Привільської сільської бібліотеки керівник Алла Папко;  клуб для дорослих «Позитив» Гаврилівської сільської бібліотеки керівник Галина Журинкіна;



клуб для дорослих «Натхнення» Новокиївської сільської бібліотеки та дитячий клуб цієї ж бібліотеки «Асорті» керівник Світлана Частило ; дитячий клуб «Пролісок»





Новопавлівської сільської бібліотеки керівник Тетяна  Жук;  дитячий клуб «Україночка» Горьківської сільської бібліотеки керівник Любов Адаменко; дитячий клуб «Барвіночок» Роздольненської сільської бібліотеки керівник Олена Штефлюк.
 Розпочала семінар директор ЦБС Надія Федкевич,  яка привітала всіх присутніх і відзначила іменинників - ювілярів року. Продовжила флеш-семінар Лариса Шаваровська , яка ознайомила з новою формою роботи (флеш-семінар) і побажала всім гарного настрою та плідної роботи.   
     Ольга  Гавран розпочала семінар.Колеги ділилися з присутніми своїм досвідом в організації колективів та проведеними заходами . Реклами клубів були такі, що захотілося відвідати їх заняття кожному в залі. Бібліотекарі і пісні співали і вірші свої читали.  Причарували всіх дві самі найменші учасниці клубу  «Україночка». Позитивом з присутніми і майтер-класом по виготовлення напою «Позитив» поділилася  Галина Журинкіна. Справді, напій підтвердив свою назву. А ще всі присутні почули цікавинки з життя країни, повідгадували цікаві загадки і порекомендували прочитати книжки сучасних українських авторів, які самі недавно прочитали.   


     Кожен бібліотекар отримав MMS, треба було відгадати, що за книжка зашифрована у ній. Не секрет для нас, бібліотекарів, що відвідувачі бувають різні. Бувають і такі, що назвуть все: і розмір і колір книжки, тільки не її автора та назву. От і до нас сьогодні завітали діти з такими запитами. Треба було здогадатися про що йдеться мова. Але всі завдання для наших керівників та членів клубу виявилися легкими. 



А чому? А все тому, що наші бібліотекарі професійні, талановиті, веселі, артистичні, енергійні, сміливі, творчі, креативні. Кожна людина повинна прагнути розкритися і реалізувати себе в цьому житті. Памятаєте грецьке прислів’я: «Людина досягає висот лише у тому, що їй до серця». Тому, якщо хочете стати успішним бібліотекарем, ви повинні любити свою справу і відчувати до неї покликання, йти «За покликом душі!» По закінченню флеш-семінару кожний керівник клубу отримав грамоту за участь і невеличкий подаруночок. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *