75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 вересня 2017 р.

Знайомтесь ! В книгозбірні новий клуб…


З надією …   
   З метою залучення нових користувачів та на прохання багатьох жителів громади при центральній бібліотеці Каланчацької централізованої бібліотечної системи створено клуб знайомств оптимістичних панів та панянок «З надією…»      
       Ви всі різні за віком та уподобаннями, за професією та родом занять, але Вам набридла самотність, Ви потребуєте спілкування, мрієте зустріти свою половинку, щирого друга, порадника, помічника, Ви вірите в кохання, сподіваєтеся на щастя …  Тоді  Вас запрошує клуб знайомств оптимістичних  панів та панянок  «З надією…»
   На Ваше бажання в клубі на Вас чекатимуть пізнавальні та розважальні заходи, вечори знайомств та відпочинку, приємні зустрічі з фахівцями будь-якого спрямування, цікаве спілкування…
    За бажанням відвідувачів клубу та погодженнями текстів будуть розміщуватися оголошення у ЗМІ та інтернет – мережі. Планується створення сторінки в інтернет-мережі «Клуб знайомств оптимістичних панів та панянок «З надією…»
  Тож, звертаємось до самотніх людей будь-якого віку і статі, стану здоров'я і професії. Не треба соромитись, адже за кордоном такі клуби існують вже давно і допомагають одиноким людям полишити самотність, вирішити свою долю, знайти своє щастя.
   Прізвища та персональні дані учасників не розголошуються.
   Запрошуємо до клубу знайомств оптимістичних панів та панянок «З надією…» Й, можливо, участь у нашому клубі поліпшить Ваше самопочуття, ви не так гостро відчуватимете одинокість, відчуєте душевну рівновагу, спокій та радість життя.
    Нехай збуваються Ваші мрії та плани. Гарного настрою!  Приємних зустрічей! Теплих посмішок ! Нехай кожна людина буде щасливою !
   


Ласкаво  просимо !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *