75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 червня 2017 р.

Подарунки від "Видавництва Старого Лева"



    Дарування – це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку – показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті, яскраве свідчення опікування її долею. 
     Наша бібліотека отримала щедрий подарунок від Видавництва "Старого Лева». Це книги Катерини Калитко, Ольги Ковалевської, Василя Махно, Мірек Боднар, Олени Гусейнової, Маріанни Кіяновської, Грицька Чубай, Ростислава Мельників, Оксани Куценко, Мирослава Лаюк, та багато інших цікавих книг сучасних українських авторів. 
    Шановні працівники видавництва, подарована Вами література стане відчутним джерелом поповнення бібліотечної колекції та надасть неоціненну допомогу усім користувачам бібліотеки, хто цікавиться сучасною літературою.
   Колектив нашої бібліотеки  впевнений, що подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними, стануть важливою частинкою нашого цікавого і змістовного фонду.               Щиро вдячні за щедрий дарунок і сподіваємось, що він не останній. 
     Побільше б таких видавництв, які з розумінням ставляться до інтересів. запитів користувачів, відвідувачів книгозбірень та становища бібліотек.       Нехай вчинок Видавництва "Старого Лева» стане прикладом для інших книготоргуючих та книговидавничих організацій. 

Хочемо побажати Видавництву процвітання, побільше нових книг, які б приносили задоволення любителям читання.
  Щиро дякуємо !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *