75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 грудня 2016 р.

Каланчацький Пункт Європейської Інформації – перший досвід !

   
    Пункт Європейської Інформації Каланчацької ЦБС ділиться своїм досвідом на обласному семінарі – практикумі «Сучасна бібліотека в процесі європейської інтеграції» в Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б.Лавриньова.
   В обласній юнацькій бібліотеці відбувся прекрасний семінар – практикум, на який була запрошена й керівник Пункту Європейської Інформації, директор Каланчацької ЦБС Надія Федкевич.  
   У відповідності до програми проведення семінару Надія Федкевич поділилася досвідом роботи Пункту ЄІ.
 

  Ласкаво просимо й Вас переглянути наш відеоролик «Lib - диліжанс: Каланчак. Пункт ЄІ – open Євросоюз»за адресою:  https://www.youtube.com/watch?v=sictzlDEFuU&feature=youtu.be
  Відео-ролік створювали бібліотекарі відділу вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет Ольга Гавран та Наталія Хребір, озвучували – бібліотекар Наталя Яковлєва та юнаки – активні відвідувачі бібліотеки Олександр Шульга та Захар Гавран.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *