75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 грудня 2015 р.

А у клубі – свято - іменини, ювілеї, Новий рік !

    
      У бібліотечному клубі – подвійне свято: ювілеї і іменини учасників та передноворічне дійство - Новий рік !
     Учасники читацького об´єднання людей поважного віку «Спілкуймось!» разом з його керівником  - душею колективу  - Тетяною Петруненко до цього останнього в цьому році засідання готувалися дуже ретельно. Адже на порозі Новий рік, а у членів клубу – ювілеї, дні народження й потрібно всіх привітати, нікого не залишити поза увагою, виконати всі побажання, замовити для іменників улюблені пісні з кліпами, підготувати святкові подарунки, а ще – смаколики, яке ж то свято без них?
   Тетяна Дмитрівна разом з Любою Андріївною – членом ради клубу, активною учасницею, працівником Територіального Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) розпочали передноворічне свято: «Добрий день, шановні члени клубу! Ми раді вас всіх вітати в цьому залі здорових, бадьорих, готових до зустрічі Нового року. Сьогодні у нас на засіданні камертон доброго настрою і ми вітаємо наших іменинників і, як завжди, розпочнемо програму з ювілярів.

   Відзначили свої 65 - річні ювілеї наші шановні одноклубники: Бабич Любов Олексіївна та Куракіна Ольга Степанівна і ми від щирого серця їм бажаємо:
    У цей прекрасний ювілей хай доля вам сміється журавлина,
    Поля розлогі колосом цвітуть, нехай червоні ягоди калини
    Щасливу осявають путь. Нехай дає наснаги вам земля десятки літ ще мріяти, любити! Хай рідна пісня серце окриля, в здоров’ї й радості багато літ прожити!»
    Любові Бабич та Ользі Куракіній ведучі вручили святкові ювілейні листівки – вітання та подарунки – сувеніри, для них прозвучали й їх улюблені пісні у виконанні улюблених співаків.
   Далі ведучі продовжують: «Від щирого серця вітаємо наших ювілярок  які одна за одною відзначили свої 60 - річні ювілеї, це Коваль Галина Олександрівна та Бірка Зінаїда Миколаївна. Вам, друзі, такі вітання:
       Дівочих  мрій прекрасний сад плоди дарує в шістдесят !
       За працю всю,усе знання і вміння, за серця небайдуже стукотіння –
       Подяка щира від людей, від друзів, рідних і дітей !
       І хоч на скронях сивина, нехай у серці гомонить весна,
       В очах сміється сонце золоте, а дерево життя зростає і цвіте !!!»
Галині Коваль та Зінаїді Бірці ведучі свята вручили заслужені святкові ювілейні медалі, сувенірні подарунки та музичне вітання – пісні на замовлення.
    А Тетяна Дмитрівна з Любою Андріївною продовжують свято: «Відзначив свій день народження активний учасник клубу, шановний Віктор Васильович Феденюк.
 Ми від щирого серця даруємо Вам тихе надвечір’я, в срібних зорях росами умите. Ми даруємо тихий шелест ночі і троянду в ніжному світанні. Ми бажаємо, ні, просто хочемо, щоб здійснились всі Ваші бажання!»
     Музичне вітання – чудову вітальну пісню для Віктора Васильовича пролунала не в запису та кліпі, а від активної учасниці об´єднання, керівника жіночого вокального ансамблю «Южаночка» Партизанського селищного будинку культури Лідії Крайнової.    
       Далі ведучі вітають наступних іменників: «Відзначила своє день народження наша постійна ведуча Радіонова Любов Андріївна. Ми їй щиро бажаємо:  «Як хочеться подарувати тобі долю і прихилить до тебе білий світ,
 Щоб в щасті ти жила без болю багато довгих і яскравих літ !
 Благополуччя тобі зичимо й удачі, здорова будь й красива, мов весна,
І щоб в любові не пізнати нестачі, бо Богом раз дарується вона!
Приймайте, шановна Любо Андріївно, й музичне вітання та наші святкові подарунки» та улюблену пісню.
   «А ще -  щирі вітання з днем народження надсилаємо Крупач Аллі Михайлівні та Полив’яній Надії Акимівні:
    Якби в словах була пророча сила, а в серці чарів полум’я цвіло,
    То ми б для вас усе в житті зробили, щоб дня у вас сумного не було. 
    Всю доброту , яка існує в світі, всю радість ,що живе поміж людей,
    Найкраще все що є у світі, даруємо вам у цей святковий день!
Шановні наші іменники прийміть від одноклубників подаруночки та музичне вітання».
    Відзначили свій день народження шановні наші Каленська Надія Михайлівна та Базиліва Марія Максимівна. Ведучі заходу  від щирого серця побажали іменникам : 
«Мов хризантеми, зорі золоті зберемо вам на щастя й світлу долю. Щоб мали стільки радості в житті, як струн вітрів у пізній пісні поля. Бажаємо долі щедрої,тепла, любові, добрих вірних друзів,
Щоб врода не зів’яла, а цвіла, немов калина у широкім лузі».
  Для Надії Михайлівни та Марії Максимівни  одноклубники також підготували подарунки – сувеніри та музичні вітання на замовлення.
   Ведучі продовжують вітати іменників: «Відзначила свій день народження Глушкова Таїсія Павлівна, а днями відзначатиме свій день народження Панасюк Анна Корніївна і ми присвячуємо Вам такі побажання:  На незбагненому цім світі, де на долоні все як є -  Вам день народження привітно сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро вітають колеги, друзі, одноклубники та рідні. 
Здоров’я, щастя вам бажають і море радості щодня  щодня.        
Від нас прийміть у подарунок троянди у рясній росі,                     
Палкого сонця поцілунок, весну у всій своїй красі.          
До вас хай сила вітру лине на журавлиному крилі.         в вас живуть душа дитини і мудрість матінки –землі. Нехай вас завжди в теплім домі чекають люблячі серця. серця.  Бажаємо вам не знати втоми, доводить справи до кінця.        
А щоб чудове ваше свято в душі лишило добрий слід, Прийміть від нас оцю посвяту й живіть як мінімум ,- сто літ !  Та приймайте квіти, подаруночки улюблені пісні !»
     Для ювілярів Бабич Любові Олексіївни, Куракіної Ольги Степанівни, Коваль Галини Олександрівни та Бірки Зінаїди Миколаївни, іменників Віктора Васильовича Феденюка, Радіонової Любові Андріївни, Крупач Алли Михайлівни,  Полив’янії Надії Акимівни, Каленської Надії Михайлівни, Базилівої Марії Максимівни, Глушкової Таїсії Павлівни та Панасюк Анни Корніївни пролунали пісні Олега Винника «Счастье», Яни Лисенко «Ромашка белая», Юрія Рибчинського «Кукушка», Альони Апіної – Лоліти  «Дружба», Павла Зіброва «День народження», Олени Ваєнги «Желаю», Ірини Аллегрової  «Днем рождения».
    Лідія Крайнова, керівник жіночого вокального ансамблю «Южаночка» Партизанського селищного будинку культури виконала пісню «Первоє слово» для одноклубника Віктора Феденюка  та «Я дякую Богу» для всіх учасників свята.
Довго не розходилися по домівкам, святкували весело, з гумором, з піснями, віршованими вітаннями та чаєм зі смаколиками …

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *