75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 жовтня 2015 р.

Місцеві вибори: оберемо достойних !


     Для відвідувачів Каланчацької центральної районної бібліотеки проведено інформаційно – правовий калейдоскоп «Місцеві вибори: оберемо достойних !»  А літературно – мистецький зал ледь вмістив  всіх бажаючих – як кажуть в народі : «Не було де яблуку впасти».
   З самого початку проведення в країні передвиборчої компанії в бібліотеках Каланчацької централізованої бібліотечної системи оформлені до послуг відвідувачів цикли виставок та переглядів літератури, періодичних та інших матеріалів друкованої продукції «Що потрібно знати виборцям та кандидатам", "Місцеві вибори: оберемо найкращих!
"
    Для участі в заході були запрошені: заступник голови Каланчацької районної виборчої комісії А.А.Шутяєва та  голова Каланчацької селищної виборчої комісії Т.О.Скороход.

    Інформаційно – правовий калейдоскоп розпочала вступним словом активний читач, керівник читацького об’єднання за інтересами  «Спілкуймось!» Тетяна Петруненко. Вона зупинилася на важливих організаційних питаннях проведення передвиборчої компанії, дотримання норм і правил передвиборчої агітації у відповідності до Закону України «Про місцеві вибори».
    Тетяна Дмитрівна ознайомила присутніх з програмою проведення заходу, запропонувала бути активними, не соромитись, задавати питання та запросила до слова голову Каланчацької селищної виборчої комісії Т.О.Скороход.
   Анна Анатолієвна та Тамара Олександрівна просто, доступно, наводячи конкретні приклади, роз’яснили учасникам заходу основні положення Закону України «Про місцеві вибори», права та обов’язки виборців, назвали кандидатів в депутати Херсонської обласної ради, Каланчацької районної ради, Каланчацької селищної ради та кандидатів на посаду Каланчацького селищного голови.

   А далі були питання, відповіді, обговорення …
   Вони ласкаво запросила всіх прийти 25 жовтня 2015 року на виборчі дільниці та віддати свої голоси за кращих з кращих кандидатів, які достойно представлятимуть інтереси громади в органах місцевої влади.
   Учасникам заходу запропонували переглянути пізнавальний відеофільм «Оберемо кращих».

     Присутні на заході щиро дякували організаторам, довго не розходилися по домівках, обговорювали, висловлювали свої погляди, бачення майбутніх дій нової влади.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *