75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 вересня 2015 р.

Нове патріотичне видання – до послуг наших читачів !

    
     Каланчацька централізована бібліотечна система приділяє багато уваги патріотичному вихованню користувачів, відвідувачів масових заходів, учасників читацьких клубів та об’єднань за інтересами, жителів громади, адже це  – складова національного виховання,  головною метою якого є становлення самодостатнього громадянина - патріота України.      Без щирої любові до радної Батьківщини, готовності берегти та примножувати її багатства, оберігати честь і славу, відстоювати її свободу і незалежність, людина не може бути громадянином - патріотом.   
   Бібліотеки, використовуючи весь арсенал набутого досвіду, залучаючи інноваційні форми роботи та сучасні інформаційні технології, виховують патріотичні почуття, особливо у дітей  та підлітків – майбутнього нашої нації.
    Важливе значення для виховання патріотичних почуттів у юних користувачі та молоді є  використання цікавих історій про українських героїв, які брали активну участь підчас революції Гідності та боронять сьогодні нашу країну в зоні АТО.

    Днями Каланчацька районна бібліотека для дітей та всі філії системи поповнили свій книжковий фонд збіркою оповідань для дітей «Героям слава !» - це розповіді про героїв фронту і тилу.
    Це дуже цікаве й необхідне видання, як дітям, підліткам, так і дорослим. Воно зразу ж зацікавило наших користувачів, в бібліотеках утворилися черги. Адже на сторінках збірничка «Героям слава !» в простій та доступній формі викладено зворушливі історії про герої АТО, книжечка виховує у юних любов до своєї країни, витримку, силу волі, бажання жити в мирі і злагоді на своїй рідній землі.
    Книжечка «Героям слава !» побачила світ завдяки видавництву «Мамине сонечко», яке підібрало патріотичні твори сучасних українських письменників, а кольорові ілюстрації до збірничка створила українська художниця Христина Лукащук.   

  Збірничок став настільною книжкою наших бібліотек.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *