75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

10 квітня 2015 р.

З величним Святом Великодня !

Шановні друзі !     Дорогі колеги !

      Христос Воскрес !!!
З великим та світлим почуттям глибокої радості від щирого серця вітаємо вас зі святом світлого Воскресіння Христового !
    З нагоди великого свята Воскресіння Христового  прийміть найщиріші вітання і побажання  Божого благословення !  Нехай постійно панують у наших серцях мир та спокій ! Нехай у наші домівки прийдуть й оселяться назавжди міцне здоров’я, добробут, благополуччя, успіхи та удачі, любов та спокій, а помисли наші будуть завжди чистими, світлими, щирими та добрими !  
    Бажаємо радості, віри, надії та любові ! Нехай прекрасне свято Великодня принесе любов та світло у кожну родину, щирість та добро у  взаємини!   Нехай Боже благословення стане запорукою миру у нашій країні, на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення  найзаповітніших світлих та добрих мрій та сподівань!  
    Нехай Божа милість та благословення щедро оросять наше життя, а мир, любов, злагода завжди панують в наших оселях !
   Сердечно зичимо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення надалі супроводжували наші родини, надавав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ.
Нехай радісні Великодні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на нашому життєвому шляху.!
      До Великодня - невід’ємної частини духовного життя нашої країни в  книгозбірнях Каланчацької ЦБС  підготовлено цикл масових заходів «З величним святом - Великоднем !»
     В центральній районній бібліотеці оформлено  виставку – свято «Світ української писанки» та проведено біля неї  огляд – подорож «Писанкове диво».

    В районній бібліотеці для дітей та сільських книгозбірнях проведено  конкурс малюнків та поробок «Краща писанка – моя !». Виготовлені поробки та малюнки представлені на виставках для огляду всіх відвідувачів.
     Районна бібліотека для дітей представила своїм відвідувачам виставку Великодніх композицій „Писанкове сяйво”. Свої  писанкові  вироби  - яскраві, вигадливі і цікаві – демонструються на виставці  в стінах дитячої бібліотеки  учасниками  гуртка «Юні фантазери», керівник   гуртка, бібліотекар Інна Красновська.

     Серед експонатів є  і писанки всілякого калібру та техніки виконання, із паперу, дерева, керамічні, різні форми витинанок  і пасхальні кошики, і весняні пташки і цілі композиції. Більше фото з виставки дивіться у розділі "Фоторепортаж" з виставки «Писанкове сяйво» на блозі за адресою: http://detskay.blogspot.com/



        Божого благословення, здоров′я і добробуту!
                  З Великим Святом Великодня!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *