75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 червня 2014 р.

Іменини читачів – в бібліотеці !

       
        У цю літню сонячну днину знов зібрались учасники читацького об’єднання за інтересами людей поважного віку «Спілкуймось!»  відсвяткувати дні народження своїх друзів – одноклубників  в літературно – мистецькому залі  Каланчацької центральної районної бібліотеки.

      Вже стало доброю традицією святкувати дні народження  всіх учасників  читацького об’єднання за інтересами «Спілкуймось!» в  колі своїх найкращих друзів в приміщенні літературно – мистецького  залу нашої книгозбірні.   І кожного разу одноклубники   влаштовують свято   по різному, привносять нові цікаві елементи. Цього разу святкування пройшло дуже цікаво, урочисто, захоплююче, з квітами,  вітаннями, сюрпризами, подарунками, віршами та піснями, елементами театралізації,  «заслуженими нагородами», присвоєнням «Почесних звань»…
     Нині наші відвідувачі – учасники  «Спілкуймось!»  відсвяткувати почесні ювілеї Лідії Єгорівни Дем’янової, заслуженого працівника культури України, та  Віри Миколаївни Полох, іменини -  Ольги Андріївни Кишиневської,  Алли Миколаївни Козачок, Алли Миколаївни Кравченко,  Надії Юхимівни Кушнір, Зіни Юхимівни Тишнюк та  Діни  Миколаївни Снігурської.  

    Теплі, щирі, від усієї душі вітання, вітання, вітання…  та неабиякі,  віршовані  та ще й пісенні,  на замовлення самих іменників  з використанням сучасного мультімедійного обладнання.  Це був справжній  невеличкий концерт  улюблених пісень у виконанні українських,  російських та  світових зірок естради, відеокліпи  кожному іменнику на замовлення  та загальні для всіх учасників свята.

   Активісти  клубу підготували дуже цікаву, жартівливу сценку з участю «Міліціонера», та не якогось рядового, а в званні «Майора», який детально, старанно, наполегливо  перевірив ювілярів на знання правил дорожнього руху підчас  їзди на велосипеді по предметам: Українська література та мова (вміння користуватись шпаргалкою – вузлик на пам’ять), Математика (підрахунок пенсії та витрат), Водіння (за кермом  велосипеда)  та  Дорожні знаки (будь уважний, вчасно протри окуляри),  до Дня народження  всі  іменники готувались дуже ретельно, тому всі  екзамени були здані на «відмінно». Рішенням «Державної екзаменаційної комісії клубу «Спілкуймось!»  № 1 від 01 квітня 2014 року їм видали права в відкритими категоріями:


-  Категорія А) Їзда на велосипеді (вдень, вночі, на світанку, в будь-якому напрямі, всій території Незалежної України);
-  Категорія Б) Їзда на роликах в любому напрямку: магазини, аптеки, косметолог, фітнес-клуб,  клуб «Спілкуймось!»;   
-  Категорія С) Їзда на гужовому транспорті (лікувальний гейзер Сиваш, пляж Хорли, йодоване джерело Залізний Порт). Ведучі свята вручили ювілярам «Водійські посвідчення» та побажали бути дуже уважними, адже на дорогах багато лихачів.
Ведучі  свята  -  активісти читацького об’єднання «Спілкуймось!» В.І.Данько та Л.А.Родіонова, з роллю міліціонера успішно справилась  В.І.Данько.  Організатор та керівник  клубу В.Л.Кучерова.

З святом, з Днем народження Вас,  дорогі наші відвідувачі ! 
Довгі Вам літа при міцному здоров’ї та великому повсякденному  щасті !!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *