75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

12 лютого 2013 р.

З Днем Святого Валентина !


                     Дорогі друзі !   Дорогі колеги !         
                    Дорогі відвідувачі нашого блогу ! 
                    Від щирого серця вітаємо Вас
                    з   Днем Святого Валентина !


          Життя - це любов ! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження - маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод,  любимо  свою Батьківщину, свій рідний край, друзів, любимо життя... Кохати і бути коханим - найбільше щастя, і іншого не треба!   Нехай у житті завжди панує любов, пристрасна, ніжна, ласкава, чуттєва, самовіддана, всеперемагаюча !  Хай живе любов !     З днем Святого Валентина !


          У це чудове романтичне свято любові, коли крізь хуртовинну зиму чи сірі слякотні дні вже чутно боязкий подих весни, коли для любові, напередодні відлиги, пробуджуються серця, хочу привітати Вас самими теплими і щирими словами з Днем Святого Валентина!    Напевно, саме в такі дні народжуються ніжні проліски,  квіти  кохання. Даруйте  кохання, даруйте квіти  своїм коханим !
        Дорогі друзі !   Ми  бажаємо Вам, щоб і у Вашій душі розквітли перші весняні квіти,  даючи дорогу новим чи старим, але головне - великим, світлим, чистим почуттям.  Життя є любов, тому без любові життя неможливе !   Бажаємо не тільки в свято, але і в будні,  щодня отримувати знаки уваги і любові, любити і бути завжди коханими !
         Нехай серед святкових валентинок обов'язково буде та сама, від єдиної, улюбленої і головної в житті людини, і нехай все складеться в Вашому житті  якнайкраще !

        З Днем Святого Валентина вітаємо кожну закохану пару і тих, хто ще поки самотній,  всіх людей на нашій планеті.  Хочемо побажати всім уваги, турботи, теплоти і ласки,  довгих років щасливого  життя разом. в коханні. 

      Любіть один одного, цінуйте кожну мить, проведену разом,  даруйте квіти  та  кохання.

Всім щастя і благополуччя !

Вітаємо   Вас  з  Днем   Святого  Валентина !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *