75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 листопада 2012 р.

Літературний конкурс: підсумки підбито !

                                                                   
                                                                                Святкуємо 100 - річчя Каланчацької бібліотеки

Вітаємо переможців літературного конкурсу !

Готуючись до ювілею бібліотеки ще на початку року було оголошено районний конкурс на кращий різножанровий твір про бібліотеку, книгу та професію бібліотекаря.

Метою конкурсу було залучення нових користувачів, заохочення до читання та відвідування бібліотеки родинами, різними категоріями жителів громади, особливо молоддю та людьми поважного віку, виявлення творчих талантів серед різних категорій населення та підтримка творчих обдарувань, залучення жителів району до участі у культурному житті, підвищення духовного та культурного рівня підростаючого покоління, підняття іміджу бібліотеки.

   Конкурс творчих робіт був відкритим і проводився як творче змагання, в ньому взяли участь всі бажаючі, вікові рамки були не обмеженими.
   На конкурс було подано віршовані та прозові твори: вірші, нариси, есе, оповідання. 
     Компетентне та незалежне журі підбило підсумки районного та визначило переможців.
У конкурсі взяли участь 18 учасників, з них 9 дітей, які представили 21 твір, 6 прозових творів і 15 віршів. З особливою приємністю члени журі відзначили те, що у конкурсі взяли активну участь жителі багатьох населених пунктів, була широко представлена географія району. 
  
Підбиваючи підсумки літературного конкурсу на святі, присвяченому 100-річчю Каланчацької бібліотеки, голова журі, керівник літературного об’єднання «Дивослово» Ірина Добровольська зачитала прізвища всіх учасників конкурсу, це Васильєва Н., Войтюк О.Б., Кучерова В.Л., Шелест Н.Л.,з Каланчака, Мілько Павло з с. М.Горького, Барановська Олена, учениця 11 кл. з смт Мирне, жителі с. Олександрівка Єфімова Наталія Іванівна, учитель іноземних мов, Кузьменко Олександр Юрійович, учень 11 кл., Мірошниченко Зінаїда Григорівна,учитель початкових класів, Стахурська Юлія Олександрівна, учениця 9 кл., Назірова Юлія Дмитрівна,учениця 8 кл., Михайлов Костянтин Андрійович, учень 5кл., Грицуняк Наталія Андріївна, пенсіонерка, мешканці с. Новоолександрівка - Гаврик Вікторія, учениця 8кл., Кемпа Діана, учениця 9 кл., Косминіна Анжеліка, учениця 8 кл., Селезньова Зінаїда Анатоліївна, пенсіонерка та Глухенко Маргарита, учениця 8 кл. з с. Хорли. 
 Журі  своїм рішенням постановило оцінювати творчість дорослих і дітей нарізно, а також відокремити прозові твори та вірші. 
Призові місця компетентне незалежне журі оцінило   наступним чином:  
1. За активну  участь у проведенні конкурсу відзначити Н.С. Митковську, бібліотекаря Олександрівської філії, та В.В.Олініченко, бібліотекаря Новоолександрівської  філії ЦБС
2. За оригінальне оформлення та творчий підхід також відзначити учасників конкурсу Н.О.Митковську,  бібліотекаря Олександрівської філії,   В.В.Олініченко, та бібліотекаря Новоолександрівської філії ЦБС.

3. Серед дорослих у номінації  "Прозові твори"  перше місце виборола   Н. І.Єфімова.
4. У номінації віршованих творів перше місце виборола Н.Л. Шелест.
5. Друге місце у номінації віршованих творів посіла О.Б. Войтюк.
6. А також відзначити за високі художні якості твори  Васильєвої Н., Мілько П.П., Селезньової З.А.,   і за особливу щирість і душевність твір Кучерової В.Л.
7. Серед дітей у номінації прозових творів перше місце виборола  Стахурська Ю.

8. У номінації віршованих творів перше місце посіла  Глухенко М. з с. Хорли.

9. У номінації віршованих творів друге віддати  Кемпі Д. з с. Новолександрівка.
10. Відзначити всіх учасників  районного конкурсу на кращий віршований або прозовий твір про бібліотеку, книгу і бібліотекарів.
Підчас урочистого святкування 100-річниці Каланчацької районної бібліотеки переможці конкурсу отримали дипломи та грошові премії, всі учасники одержали подяки за участь в конкурсі.
            Бібліотека висловлює велику вдячність всім учасникам районного конкурсу літературних творів, який виявив
 чимало творчих талантів серед людей різних вікових категорій жителів району, людей закоханих в книгу та бібліотеку,
небайдужих людей, щирих шанувальників літературного  слова. 


  З перемогою Вас !  Ці  прекрасні квіти  для  Вас, дорогі  друзі !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *