75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 грудня 2011 р.

СВЯТО ДРУЗІВ БІБЛІОТЕКИ

Свято ! В бібліотеці Свято Друзів !




В день великого свята, одного з найбільших Різдвяних свят, в День Святого Миколая в святковому читальному залі центральної районної бібліотеки зібрались гості: наші партнери, помічники, спонсори, меценати, дарувальники - люди, різні за фахом, родом занять, але їх об’єднало бажання допомогти бібліотеці, подарувати книжки з домашніх книгозбірень, передплатити періодичні видання, допомогти з ремонтом приміщень, надати господарські товари, канцелярське приладдя, скласти проект та розрахунки на ремонтні роботи, надати сантехнічне обладнання, професійно перекласти тексти з англійської та на англійську, надати листи підтримки до наших проектів, забезпечити лобіювання бібліотеки в ЗМІ…
Гостей Свята друзів бібліотеки тепло привітала Ольга Харченко, заступник Голови райдерадміністрації.




Зібрались справжні друзі - друзі книги, друзі бібліотеки !
Дуже приємно, що серед друзів бібліотеки й депутат Верховної Ради України від Партії Регіонів Олексій Журавко та його помічник - консультант Людмила Баутіна.
На святі була присутня й Олена Єфімова в.о.начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації, завітав вже й "Новий рік" з вітаннями від Дракончика.






Важливо, що наші друзі розуміють роль і значимість бібліотек в сучасному інформаційному суспільстві, яку надію та відповідальність покладає держава саме на бібліотеки, які повинні стати центрами культури, центрами одержання інформації, центрами громадської активності.

>


Ведучі: бібліотекарі Ольга Гавран, Солоха (Олена Гриценко) та Хавронья Никифорівна (Ірина Добровольська) з першої ж хвилини внесли в атмосферу Свята піднесений настрій, гумор та веселощі, провели цікаві ігри та конкурси й зуміли на одному диханні протримати зал більше двох годин поспіль.

Надія Федкевич, директор бібліотеки тепло привітала друзів та гостей з Святом, вручила Подяки та Вітальні листівки з Днем Святого Миколая, адже символічно, що серед присутніх друзів – багато тих, хто носить це прекрасне ім’я - МИКОЛАЙ. Вона розповіла про успіхи та досягнення бібліотеки, про внесок та допомогу майже кожного помічника, спонсора та дарувальника.


Свято друзів бібліотеки проведено в рамках проекту Лідера бібліотечної справи України «Бібліотека звітує перед громадою» по програмі «Бібліоміст» Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), свято пройшло театралізовано, з конкурсами, іграми. На Свято завітали, навіть, "Кішечка з Дракончиком" – сперечались, який рік кращий, хто з них принесе більше добра, вони цікаво привітали всіх гостей Свята.

.

До Свята друзів бібліотеки була оформлена новорічна виставка з картин, ялинок, поробок, сніжинок та створена презентація з фотографіями друзів, яку з великим задоволенням, затамувавши подих, передивились гості свята.

Наші друзі, партнери, помічники, спонсори, дарувальники:

Журавко О.В., народний депутат України,
Баутіна Л.В., помічник – консультант Журавка О.В.,
Районна державна адміністрація,
Районна Рада,
Харченко С.І., в.о. Каланчацького селищного Голови.

Кравченко О.В.,виконавчий директор ВАТ «СП «Українські рисові системи»,
Зінченко С.М., приватна особа,
Красновид О.В., приватна особа.


Єрмишко Г.Й.,редактор районної газети «Слава праці»,
Матвієнки М.Г та Г.О., приватні підприємці.




Слюсарчук В.І.,приватний підприємець,
Іващенко Г.Г., ПП «Кафе «Приморське»,
Васютинська С.І., вчитель англійської мови Каланчацької ЗОШ № 1.

Дикий В.А., директор Жовтневського СБК,
Білобров О.І.,приватна особа,
Крайнова Л.В., директор Партизанського СБК,
Канівець О.В.,приватний підприємець,
Чвартковська В.Ф., ПП «Мрія»,
Дичок Т.І., ПП «Фламінго»,
Руденко Т.С., приватна особа,
Дичок Л.І., ПП «Меблі»,
Мержиєвська Т.Д.,приватна особа,
Коляда В.С., приватна особа.




Демьянова Л.Є.,працівник Теріторіального Центру ООНГ та ВА «Осіннє золото»,
Котелевич О.І.,виконавчий директор ВАТ "ККХП", Осипенко М.А. ПП «Наша аптека",
Матвіюк М.С., приватна особа,
Пелєшок Т.П., виконавчий директор ВАТ «БМУ – 24»,
Сивоконенко Л.П., ПП «Гарячий хліб»,
Гуменний П.А., Приватна особа,
Пономарьова О.Б., директор Каланчацької № 1,
Драненко С.Б., директор Каланчацької ЗОШ № 2,
Степко Л.Д., Вчитель ЗОШ № 1,
Чурай І.В., директор РБК,
Працівники РБК: Підвисоцька Т.П.,Кудінова Т.І., Овдійчук С.



Попова Н.Ф.,заступник директора Херсонської обласної бібліотеки для дітей,
Гришко Ю.С.,приватний підприємець,
Полторак Є.Д.,приватний підприємець та інші.

Дорогі друзі ! Щиро дякуємо вам за розуміння, підтримку, допомогу та співпрацю !

Надія Федкевич висловила надію, що й надалі у бібліотеки буде багато друзів та закликала й надалі брати активну участь в районній акції «Подаруй бібліотеці книгу та передплати журнал !».

Свято проведено з використання нового сучасного технічного обладнання, отриманого в рамках проекту «Бібліотека звітує перед громадою» по програмі «Бібліоміст» Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *