75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 жовтня 2011 р.

Вміємо працювати ! Вміємо й відпочивати !

Як Каланчацькі бібліотекарі День бібліотек святкували ? -
А ось ТАК !

>


Колектив Каланчацьких бібліотекарів в День свого професійного свята Всеукраїнського дня бібліотек вирішив… Ні ! Було не так ! Ми поспілкувались, подумали, гарненько поміркували … І, директор вирішили … Й … Цього року їдемо відпочивати до Асканії – Нової, в заказник ! Раненько встали, прихопили з собою "дещо" й поїхали . . .



Це дійсно було свято ! Ми "Пірнули" у флору й фауну Ново - Асканійського заказнику ! Це просто чудово ! - "Тут мало почути ! Тут побачити треба !" А повітря ? !!! Дихаєш, не надихаєшся… Краса ! Неповторна краса !

Стільки цікавого ! Що наш системний адміністратор (на громадських засадах) не стримався, навіть ... ...



Правду кажуть, що не пояснити, не зрозуміти, задуми та примхи нашої Матінки – природи ! Та й не потрібно ! А краще відчути себе її часточкою, милуватись її неповторною красою …




... й нам не хотілось повертатись додому !!!


Багато цікавого взнали про наш край. Зробили невеликий екскурс в історію Херсонських степів, родини Фальц – Фейнів, історії, етапів організації, створення Ново – Асканійського заказнику.



Яка флора ! А яка фауна ! Цікавий змістовний відпочинок завжди надихає на гарну працю, на нові задумки ...












Й вирішили: організуємо в скорому майбутньому такі подорожі для наших членів родин, активу бібліотеки …

Поїздка залишила незабутні враження !!!

Ми не кажемо: "До побачення", ми впевнені: "До скорої зустрічі, Асканіє – Нова !!!"

Фотографії до дописів на Блог зроблені фотоапаратом, придбаним за кошти Гранту Лідера бібліотечної справи України Надії Федкевич по проекту "Бібліотека звітує перед громадою" по програмі "Бібліоміст" Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).
Щиро дякуємо "Бібліомісточку" !

4 коментарі:

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *