75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 липня 2011 р.

Як у нас, на іменинах…

Учасники бібліотечного клубу за інтересами «Спілкуймось !» Каланчацької центральної районної бібліотеки цікаво, театралізовано, з видумкою, святкують свої Дні народження в бібліотеці.


Кажуть, в Парижі – найкращі жінки, але, мабуть, усе навпаки. Найкращі жінки живуть в Україні. Всі українки – справжні перлини ! Чарівні жіночки бібліотечного об’єднання «Спілкуймось !» - іменниці - Віра Полох, Віра Шевчук, Люся Кустодінчева, Діна Снігурська, Алла Козачок, Ганна Пшенична, Надія Кушнір та Лідія Дем’янова були в центрі уваги. А Надію Кушнір вітали друзі ще й з поважним ювілеєм.





Безліч теплих вітань та щирих побажань пролунало в цей день.







Актив бібліотечного клубу підготував гуморні сценки, на свято завітав, навіть, «іноземний гість» - принц Голопупенко 13 - й, який мріє про Каланчацьких жіночок, адже вони вміють все: варити їсти, ловити звіра, відганяти мух, стрибати по пальмах й щоб звали її, його майбутню любов, - Галька. Він щиро привітав іменниць з святом та "розшукував" серед присутніх учасників бібліотечного об"єднання свою Гальку. Наостаннє зізнався, що Каланчацька жінка – найкраща жінка в світі!




Поради «бувалих» учасниць бібліотечного клубу звеселили та розсмішили до сліз…





Далі відбувся «парад» мод для будь-якої Каланчацької погоди: «Цветы Санремо в нашем городе», «Здесь моя деревенька,,,», «Модель летнего и бархатного сезона» та інші.






Як завжди, було «Море» квітів, вірші, вірші, вірші…, а жіночий вокальний ансамбль «Осіннє золото» виконував пісні на честь іменинниць.


Іменини видались на славу. Учасники бібліотечного клубу ще довго не розходились по домівках, вітали, обговорювали, згадували, співали, планували майбутні зустрічі…


Керівник бібліотечного клубу «Спілкуймось !» Валентина Кучерова організовує засідання разом з активістами.

Дирекція бібліотечної системи приєднується до всіх прекрасних вітань з Днем народження іменинників бібліотечного об"єднання людей поважного віку "Спілкуймось !" та щиро дякує за постійне відвідування центральної районної бібліотеки.
Матеріали до сценарію засідання клубу були підібрані з бібліотечного фонду та всесвітньої мережі інтернет, завдячуючи програмі „Бібліоміст” Ради Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), в рамках якої працюють бібліотеки Каланчацької ЦБС.

2 коментарі:

  1. Дорогая КАЛАНЧАЦЬКА ЦРБ, напоминаем, что на Параде библиотечных блогов от одного блога можно опубликовать только ОДИН пост :)
    Какой из двух оставите?

    ВідповістиВидалити
  2. Дорогая КАЛАНЧАЦЬКА ЦРБ, напоминаем, что на Параде библиотечных блогов от одного блога можно опубликовать только ОДИН пост.
    Какой из двух оставите?

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *