75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 грудня 2020 р.

Відкриймо серце для добра !

   
    3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний День людей з обмеженими можливостями. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.
   В цей день бібліотекарка  Привільської сільської книгозбірні Алла Папко завітала в гості до учнів молодших класів місцевої школи з Годиною Милосердя «Твори добро!»,  щоб розповісти про історія запровадження і відзначення Міжнародного Дня людей з обмеженими можливостями та особливими потребами. 
  Учні разом з вчителькою залюбки відповідали на тематичні питання, розповідали про своє розуміння добрих вчинків, необхідність бути уважним до людей з особливими потребами та переглянули мотиваційні мультфільми.
    Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації осіб з особливими потребами, гарантування доступу до гідної освіти і робочих місць на сьогодні є одним із пріоритетних напрямів соціальної політики України. 

     Не треба забувати про те, що поруч з нами живуть люди з обмеженими можливостями, і вони потребують допомоги і уваги. Захищаючи гідність людей з інвалідністю, ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність – це не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, добрими фахівцями, майстрами своєї справи, спортсменами, науковцями, артистами чи політиками.
   Будьмо ж милосердними і людяними до ближнього!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *