75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

3 грудня 2020 р.

Не будьмо байдужими!

             
     На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Вони – це люди з обмеженими можливостями.
   3 грудня – їхній день, Міжнародний День людей з особливими потребами,  покликаний більш пильно звернути нашу увагу на тих, хто живе з нами поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги.
     Каланчацька  центральна бібліотека  вже не перший рік пропонує свої послуги людям, які потребують особливої уваги. Бібліотекарі готують підбірки літератури на замовлення людей з обмеженими можливостями  і приносять їх читачам до дому.     Все найкраще з нових надходжень чи подарованого нашими ж читачами бібліотеці одразу пропонується увазі людей, мають вади здоров’я.
   Для людей, які мають вади зору постійно працює аудіопортал, де можна в тиші і комфорті літературно – мистецької зали послухати  улюблені книги. Також тут можна отримати  консультацію з правових питань захисту прав  людей з особливими потребами.
   Ми  захоплюємося силою духу і цілеспрямованістю людей з обмеженими можливостями, які й здоровій людині не завжди притаманні. Разом з тим, як ніхто інший, ці люди потребують підтримки і заохочення, бо їхнє життя –  це щоденна боротьба.
  Не будьмо байдужими!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *