75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 грудня 2020 р.

Не дай СНІДу шанс!

     
    1 грудня, відповідно до рішень Всесвітньої організації охорони здоров’я та Генеральної Асамблеї ООН, прийнятих у 1988 році, Україна разом з міжнародною спільнотою традиційно відзначає Всесвітній день боротьби із СНІДом та День солідарності з ВІЛ – інфікованими людьми.
     Основна мета цього Дня – привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ/СНІДу, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-інфекції. 
    Переслідуючи цю мету  працівниці відділу обслуговування Каланчацької центральної бібліотеки створили інформаційний перегляд «Не дай СНІДу шанс!».
    Попри всі заходи проблема поширення ВІЛ-інфекції  залишається актуальною для світової співдружності. Сьогодні масштаби поширення вірусу імунодефіциту людини набули глобального характеру.
     1 грудня – це день солідарності і виявляння толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ/СНІД, а також прихильності до формування здорового способу життя, як важливого життєвого орієнтира для кожного громадянина.
     Не дайте СНІДу шанс зіпсувати життя!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *