75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 квітня 2019 р.

Добро добром відізветься !


   Добрі справи завжди повертаються добром, а якщо ці справи заради жителів нашої громади, людей, що не мислять свого життя без книжки, без читання, нашої активної читаючої молоді – вдесятеро добра справа, яка неодмінно дасть добрі, щирі, світлі паростки. 
    Незважаючи на те, що ми живемо в епоху стрімкого розвитку інформаційних технологій, значущість книги у розвитку пізнавальних процесів людства  тільки зростає. Книга незнищенна, як незнищенний людський розум. Тому ми, директор Каланчацької централізованої бібліотечної системи, бібліотечні працівники та актив книгозбірні завжди з задоволенням і великою приємністю приймаємо книги в дарунок нашій бібліотеці і з  глибокою повагою і вдячністю ставимося до людей, які роблять цю добру справу.
   Вже багато земляків поділилися улюбленими книжками з своїх домашніх книгозбірень. Неодноразово ми їм дякували.
   Деякі дарувальними побажали не писати їхніх прізвищ в районній газеті, хоча подарували багато цінних книжок.
   Сьогодні  наші слова подяки линуть на адресу Польовик  Людмили Андріївни. Висловлюємо нашій щирій дарувальниці слова безмежної вдячності від імені читачів та співробітників центральної бібліотеки, слова великої вдячності за подаровані книги.
   Її дарунок стане відчутним джерелом поповнення бібліотечної колекції  і кожна з цих книг, будь то світова класика чи кулінарія, фантастика чи казки народів світу, а чи безцінні томи Великої медичної енциклопедії неодмінно знайдуть свого зацікавленого читача.
       Ми щиро дякуємо всім, хто відгукується на заклик «Подаруй бібліотеці книгу», добру справу робите, шановні односельці.
     Дякуємо Людмилі Андріївні Польовик  за цінний подарунок, за  небайдужість до бібліотечного життя, до книги та до людей. Бажаємо всім здоров’я,  нехай Ваша щедрість повернеться до Вас сторицею!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *