75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 лютого 2019 р.

Ніжність і добро так й ллється з її щедрого серця …


Красива жінка з добрим серцем! 
    Цю гарну, привітну, скромну, усміхнену жінку часто можна бачити в приміщенні Каланчацької центральної бібліотеки. Її ніжний приємний голос лунає то на абонементі, то в літературно-мистецькій залі – читача, відвідувача масових заходів чи ведучої багатьох  тематичних зібрань та свят.
    Працівники бібліотеки завжди раді бачити її щиру посмішку і почути мудре слово. Її присутність надихає на гарні справи, на добро, на лірику та романтику.  
   Любов Дмитрівна Степко – давній і вірний друг бібліотеки. Та й як може бути інакше, коли ще в молодших класах переступивши поріг книжкового храму закохуєшся у красу співучої української мови, красу літературного слова.
   Закохавшись у дитинстві, любов до рідної української мови та літератури Любов  Дмитрівна пронесла через усе своє життя, обрала професію вчителя, прищеплювала цю безмежну любов дітям.
     Багато років свого життя віддала Любов Дмитрівна улюбленій справі –
викладанню української філології в Каланчацькій ЗОШ № 1, прививаючи своїм учням смак і любов до рідної мови, дехто з них пішли стопами вчителя, інші, навіть, почали писати вірші.
    Але любов до бібліотеки, до книг, до читання, незважаючи на будь-яку зайнятість, залишилася в душі назавжди.
   Пролинули десятиліття, а Любов Дмитрівна  і сьогодні активна читачка центральної  і дитячої бібліотеки, її ім’я занесене до Книги Пошани кращих читачів. Вона активний відвідувач бібліотечних масових заходів, учасниця  бібліотечного об’єднання  місцевих літераторів «Дивослово» і  клубу людей поважного віку «Спілкуймось!».
    Маючи добре і співчутливе серце Любов  Дмитрівна активно співпрацює з Каланчацькою районною організацією Товариства Червоного Хреста України.
   Небайдужа до краси, вона кохається у квітах, дбайливо їх вирощуючи і щедро роздаровуючи друзям, знайомим, подаровані нею вазони герані неймовірних кольорів прикрашають підвіконня і полиці бібліотечних залів. Й звісно ж, її щира та добра душа не може не любити квіти й не дарити красу оточуючим!
   Попри зайнятість Любов Дмитрівна  знайшла час і зголосилася допомогти у редагуванні другого Блогу Каланчацької централізованої бібліотечної системи у світовій мережі інтернет «Каланчак літературний», а це дуже велика праця, адже він створювався ще у 2012 році російською мовою для участі в Міжнародному конкурсі  «Читаем Расула Гамзатова». Доречі  наша Каланчацька книгозбірня тоді перемогла одна з десятьох  у світі та єдина з України. На цьому блозі майже 50 статей з віршами та прозовими творами.
      Одрі Хепберн, американська акторка, якось зазначила: «Краса жінки   в блиску очей, адже очі – ворота в серце». Виходячи з цієї тези можна сміливо сказати, що пані Любов красива жінка і чудова людина.
     Каланчацька бібліотека дуже вдячна Любові Дмитрівні Степко  за дружбу та співпрацю.
    Нехай джерельце  сердечності  і добра завжди ллється з її щедрого серця !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *