75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

28 листопада 2017 р.

Конкурс!.. Є перемога!

                                   
    Ксенія  Шендрик, активна читачка Привільської філії Каланчацької ЦБС – переможець обласного етапу конкурсу "Творчі канікули" в номінації  «І в кожному із нас уже живе філософ!» 
     Влітку наша бібліотечна система приймала участь у Всеукраїнському  дитячому літературному  конкурсі  «Творчі канікули»,  організаторами  якого  були Національна секція Міжнародної ради з дитячої книги (IBBY), Національна спілка письменників України, Українська асоціація працівників бібліотек для дітей, Фонд Миколи Томенка «Рідна країна»,  Національна бібліотека України для дітей. Організаційно-методичне забезпечення Конкурсу здійснювала  Національна бібліотека України для дітей.  Конкурс проводився в електронному форматі.  За результатами проведення Конкурсу буде видано збірку творів-переможців.
    Мета проведеного Конкурсу — сприяння формуванню у дітей та підлітків патріотичних почуттів — любові до рідної природи, краю, Батьківщини; прищеплення любові до рідної мови; розвиток естетичної свідомості, здатності до творчої самореалізації, створення умов для реалізації творчих здібностей та талантів дітей.  Завдання Конкурсу — самоідентифікація  дитини як невід’ємної частини українського суспільства; розвиток інтелектуального потенціалу України; пошук дієвих та гармонійних форм національно-патріотичного виховання; збереження культурної спадщини України, залучення широкого загалу дітей та підлітків до активної участі в культурному житті країни; підвищення культурного рівня дітей.
      Конкурс проводився з у два тури: перший – на обласному рівні;  другий, підсумковий –в місті Києві.
      Конкурс проводився у 7 номінаціях.   Від нашої бібліотечної системи  на Конкурс було надіслано  5 творчих робіт.  Ксенія  Шендрик   з Привільської сільської бібліотеки – філії  перемогла у номінації  «І в кожному із нас уже живе філософ!» Нагородження переможців відбулося 21 листопада  2017 року в місті Херсоні.
     Ми щиро вітаємо дівчину з прекрасною перемогою та бажаємо їй в подальшому натхнення і творчих успіхів.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *