75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 листопада 2017 р.

Подаруй книгу своїй бібліотеці

  

     Шановні друзі бібліотек ! 
Ви маєте унікальну нагоду до Дня Святого Миколая чи свята Нового року зробити гарний подарунок свій рідній бібліотеці! Скористайтесь, добро завжди відгукнеться добром !  
     Благодійний фонд "Бібліотечна країна" започаткував акцію «Подаруй книги рідній бібліотеці». Мета акції – надати зручний інструмент приватним благодійникам та соціально - відповідальному бізнесу для оновлення фондів бібліотек новими сучасними книгами українських видавництв.  За умовами акції кожен бажаючий може придбати пакет книжок від українських видавництв, перерахувавши відповідну суму у якості благодійної допомоги на рахунок Фонду. Обраний пакет книг буде відправлений в зазначену благодійником бібліотеку. 
  Шановні користувачі бібліотек Каланчацької централізованої бібліотечної системи і не тільки... Ви маєте можливість приєднатися до проекту і зробити подарунок своїй бібліотеці. День Святого Миколая, Новий рік, саме той час, коли прийнято дарувати подарунки і дивувати свої друзів. 
   Важливими перевагами акції, що забезпечують привабливість та зручність для благодійників, є велика знижка, яку надають видавництва саме в рамках цього благодійного проекту та безкоштовна доставка книг в бібліотеки компанією «Нова пошта». Сумарна вартість книжкових пакетів в рамках акції є значно меншою у порівнянні з вартістю тих самих книг у роздрібних книжкових магазинах, враховуючи також вартість доставки книг в бібліотеки. 
  Серед партнерів акції такі провідні видавництва: «Фоліо», «Наш формат», «Брайт Стар Паблішинг», «Самміт-книга», «Видавництво Анетти Антоненко», Видавництво «Основи», «Клуб Сімейного Дозвілля», «Ранок», «Час майстрів», «КМ букс».  
   Згадаймо свою рідну бібліотеку й зробімо їй подаруночок до свята !               До Ваших послуг на  Ваш вибір бібліотечки книг   Книжкові пакети 
Ласкаво просимо!    


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *