75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 вересня 2017 р.

З Всеукраїнським Днем бібліотек !

          
      Каланчацька бібліотека сьогодні – це сучасна, загальнодоступна,  інформаційна і культурно-просвітницька установа, яка забезпечує повне, якісне і оперативне бібліотечно-бібліографічне та довідково-інформаційне обслуговування населення Каланчацької громади та гостей краю на основі  широкого доступу до фондів бібліотечної системи та всесвітньої мережі інтернет.
  А ще наша бібліотека – креативна, з інноваційними підходами, постійно впроваджує сучасні інформаційні технології… Постійно бере участь в обласних Всеукраїнських та міжнародних конкурсах, акціях, фестивалях й, майже завжди, перемагає.
   Каланчацька бібліотека  є однією з кращих центральних публічних бібліотек України.
   В книгозбірні діловий, творчий, високопрофесійний колектив. 30 вересня святкуватимемо своє професійне свято, святкуватимемо з новими ідеями, новими здобутками, новими успіхами, новими перемогами…
    Щиро вітаю всіх працівників Каланчацької централізованої бібліотечної системи, бібліотекарів шкільних бібліотек, наших користувачів та відвідувачів, учасників читацьких об’єднань та бібліотечних клубів за інтересами, наших друзів та партнерів  з чудовим святом – Всеукраїнським Днем бібліотек !
    Бажаю всім вам міцного здоров’я, великого щастя, благополуччя та успіхів у подальшому розвитку інноваційних ідей.
    Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо користувачів, відвідувачів заходів, жителів громади приносить задоволення і радість.
    Нехай поступ трудових досягнень кожного буде  все  впевненішим, стратегія розвитку нашої галузі все більш продуманою, інноваційні здобутки якомога вагомішими, а повага читачів, друзів бібліотек, помічників та спонсорів –  як джерельна вода, чистою і невичерпною !
    Миру, міцного здоров’я, добра, благополуччя, успіхів, креативу, натхнення,тепла та затишку у домівках, любові в родині, виповнення всіх мрій та задумів !
Бібліотека  - загадкове  слово !
Нас манить у світи, коли ми ще дитя 
Бібліотека  розкриває  знову
Безмежні  простори  майбуття ...
Бібліотека  -  море  книг,
Бібліотека  -  храм  науки ...
Переступайте  наш  поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки ! 
Вони – це згусток  давнини,
Вони – це всіх епох розмова,
Вони  прийшли із давнини,
Як наша виспівана мова.
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки:
Нема прекрасніших доріг.
Ніж в цей величний храм науки.

З прекрасним святом Вас – Всеукраїнським Днем бібліотек !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *