75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 вересня 2016 р.

Журавлиним ключем відлітають літа ...


З Днем народження, шановні наші відвідувачі !
     Сивина засріблилась на скронях учасників бібліотечного об’єднання людей поважного віку "Спілкуймось!", які цього гарного осіннього, ясного та теплого дня зібралися в літературно – мистецькій залі центральної районної книгозбірні щоб відсвяткувати свої дні народження та ювілейні дати, а в серці у кожного повним цвітом буяє весна, стиглими дарами садів наповнюється серце й, золотом квітуча осінь  ледь-ледь торкається  думок та помислів...
   Ведучі святкового дійства Тетяна Петруненко та Любов Радіонова розпочали з привітання ювілярів.
    «Відзначила свій 80 - річний ювілей старійшина нашого клубу Кравченко Марія Макарівна. Ритм життя, коли за вирішенням малих і великих проблем, повною мірою характеризує нашу Марію Макарівну.  Вся її трудова діяльність – бібліотекар Каланчацького райкому партії. Вона була незамінна на своїй посаді.
    Відповідальна, доброзичлива вона допомагала абсолютно всім,  хто до неї звертався . І коли Марія Макарівна хворіла, або була у відпустці, всі співробітники відразу відчували її відсутність, бо тільки вона могла підібрати необхідну літературу до тієї чи іншої теми. Марія Макарівна і на теперішній час є одним з самих активних читачів центральної районної бібліотеки, бо книга в її житті це головне.
     Ми від щирого серця вітаємо Вас, шановна Маріє  Макарівно з таким поважним ювілеєм . Зичимо міцного здоров’я, сонячного світла, радості земної, удачі та добра».

   Марії Макарівні Кравченко ведучі свята урочисто вручили ювілейну медаль, указ і положення, вітальну листівку. А ще для Марії Макарівні прозвучало музичне вітання  «Мамина вишня» у виконанні співачки Раїси Кириченко.
    Музичні кліпи та записи пісень до святкового дійства на замовлення іменників та ювілярів підготували працівники інтернет – центру. 
    Далі ведучі свята привітали з  70 - річним ювілеєм нашу шановну одноклубницю Кохан Любов Михайлівну. 
«Ми від щирого серця бажаємо : Хай довгою буде Ваша життєва дорога, здорові Ви і Ваші рідні люди. Нехай віддається сторицею за довголітню працю і добро подароване людям». Й додали віршовані вітання: «Журавлиним ключем відлітають літа, сивина засріблилась на скронях. Тільки в серці у Вашім та ж струна золота, те ж тепло негасиме в долонях. Хай ще довго Вам сонечко сяє вгорі, хай життя буде довге й щасливе. Хай горе обходить завжди стороною, а щастя приходить і ллється рікою. Хай доля дарує літа і літа, а в серці довіку живе доброта».
  Любові Михайлівні  вручили ювілейну медаль, указ і положення про її вручення та святкову вітальну листівку. А в дарунок для Любові Михайлівни прозвучала пісня «Белая черемуха» у виконанні Анни Герман.
 Й перешли до іменників…
«З днем народження вітаємо наших шановних одноклубників – Кравченко Юлію Степанівну, Супрун Ніну Олексіївну та Бабич Любов Олексіївну. Вони ж є постійними учасниками ансамблю «Осіннє  золото». Неодноразово вітали нас своїм співом. Ми вам щиро зичимо:
«Хай щастя та мир зігрівають оселю і грає здоров’я , як добре вино.
Будьте завжди щасливі і веселі, життя бережіть, бо єдине воно.
Нехай вам завжди усміхається доля, несуть тільки радість з собою роки.  Хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, збудуться мрії, бажання,  думки. Щоб проліском ніжним життя ваше квітло, весною буяла  душі доброта. Бажаємо  добра Вам, чистого неба, поваги, пошани й людського тепла».
   Приймайте музичне вітання у виконанні Валентини Толкунової «Я не могу иначе». Іменникам вручаються подарунки і вітальні листівки.
  Ведучі свята з великим задоволенням надали слово для привітання своїх подруг керівнику вокального ансамблю «Осіннє золото», заслуженому працівнику культури України  Дем’яновій Лідії Єгорівні.
   У подарунок  для іменників пролунала пісня «Друзі мої» у виконанні Степана Гіги. 
   Ведучі святкового дійства від щирого серця привітали з днем народження шановного, постійного учасника об’єднання людей поважного віку «Спілкуймось!»  Володимира Павловича Маличенка такими словами:  «Нехай душа у Вас ніколи не старіє, на білій скатертині буде хліб і сіль. Своїм теплом хай завжди сонце гріє, слова подяки линуть звідусіль. В житті нехай все буде, що потрібно, без чого не складається життя. Здоров’я Вам, натхнення, удачі та вічна не старіюча душ!».
    У подарунок  для Володимира Павловича Маличенка прозвучала його улюблена пісня «Крепись,  геолог!»
Цього дня відзначили свій день народження наші шановні  Стринжа  Любов Оленксандрівна та Марченко Ольга Георгіївна.
     
Ведучі  від щирого серця привітали іменників та побажали світанкової долі, краси річкових лілей. Безмежної радості від тополі, і щирості від людей. Від квітів - ніжності, від лебедів – вірності, здоров’я від смерек  і дубів. Хай доля ваша красується, усе, що мріється, нехай збудеться. Щоб вам життя всміхалося весною, а доля йшла завжди з добром. Всі дні мережились красою, здоров’ям, ласкою, теплом…
      На замовлення іменників пролунало їхнє  музичне вітання у виконанні Олександра Малініна «Две души».
    Наступне вітання з днем народження  для Скороход Тамари Олександрівни та Боднарук Світлани Олексіївни.  
    Одноклубники тепло привітали іменників та побажали: «Щастя вічного вам, такого справжнього, жіночого, простого. І щоб збулися мрії ваші всі, а ще бажаємо здоров’я ми міцного. Ваша стежина буде хай легка, а серце наповняється любов’ю. Дорога хай проляже між гаями і простелиться шовковим полотном. Душа наповниться пташиними піснями і зірка хай не гасне за вікном.  Приймайте у подарунок пісню від ваших донечок  «З днем народження, мамо!»  у виконанні Ніни Кірсо».  
    А ведучі продовжили свято: «Відзначили свій день народження Суганяк Любов Олексіївна та Куць Надія Павлівна.  Ми від щирого серця  з Днем народження вітаємо, щастя й радості бажаємо, а здоров’ячка найбільше, бо без нього жити найгірше.   Любові вам, достатку і добра. Бог Милосердний з високого неба дарує усе чого вам треба, а Матінка Божа – Цариця Свята дарує щасливі і довгі літа. Прийміть музичне вітання у виконанні Алли Пугачової «Озеро надії».
А свято продовжилося…
  Ведучі: «Незабаром відзначатиме свій день народження Тюріна Галина Нікандрівна. І ми від щирого серця бажаємо Вам: «Хай у житті Вашім завжди буде літо. А якщо осінь – то тепла й золота. Нехай у гості завжди їдуть діти. Хай сміх і радість на подвір’ї не стиха. Нехай рясні дощі несуть Вам лиш здоров’я. Проміння сонячне торкає за вуста. Нехай  онуки зігрівають Вас любов’ю. Бажаємо довгого, щасливого життя!»
    А в подарунок для іменниці пролунала її улюблена пісня «Ти моя ніжність» у виконанні Наргиз.
 Тетяна  Дмитрівна та Любов Андріївна ще раз тепло, щиро, задушевно привітали всіх іменинників та побажали великого щастя, міцного здоров’я  на довгі літа та, за традицією, запросили всіх присутніх у залі –  підняти келихи з запашним чаєм …
  А далі ще довго лунали пісні та вітання друзям, вже без сценаріїв, у виконанні всіх учасників читацького об’єднання …


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *