75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 квітня 2016 р.

Весняні вітання іменинникам !


                   День народження – прекрасний день ! Свято ! Квіти ! Вітання!
   В літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної районної бібліотеки черговий раз зібралися учасники читацького об’єднання людей поважного віку «Спілкуймось!»,  щоб разом з друзями відсвяткувати свої дні народження та ювілейні дати. 
  Керівник клубу та організатор свята Тетяна Петруненко розпочала засідання словами: «Сьогодні у нас радісно і тепло від усмішок, щирих поглядів та щасливих очей.  Саме для Вас шановні іменинниці, ми повинні зробити все, щоб сьогоднішнє свято було незабутнім і радісним а саме : Необхідно приготувати святкові поздоровлення,
Присмачити їх сюрпризами і подарунками, Додати жменьку ніжності, Підігріти цю страву на великій любові, заправити її піснями, пропекти жартами, і вийде прекрасний камертон доброго настрою.
    І краще всього це зробити розпочавши з привітання від дітей. У кожного з нас є онуки а в декого і правнуки. Та ми знаємо що не завжди вони бувають слухняними, тож зустрічайте  - учасники драматичного гуртка Каланчацького  районного дитячо-юнацького центру «Скрепки» (Керівник Наталя Походай)» 
   Юні актори майстерно представили міні – виставу  «Неслухнясики». Цікаве дійство юних театралів зворушило серця бабусь та дідусів, адже вони в своїй виставі нагадали про бешкетування та витівки рідних онуків. 
Особливо сподобалося членам читацького об’єднання випадок з варенням…   Учасники драматичного гуртка одержали в нагороду гучні аплодисменти та смаколики.
  А далі почалися урочисті вітання ювілярів. Тетяна Петруненко продовжила свято: «Ювілей – не привід для печалі, ювілей – це зрілість золота, хай до 100- а може ще і далі, йдуть не озираючись літа!»
  Тепло вітали  65 – річну шановану ювілярку  Валентину Павлівну Покрову. Багато теплих слів та побажань пролунало на її адресу. Зокрема на її адресу пролунали слова: «Зорить чудова Ваша дата, цей світлий день, Ваш ювілей! У дім уже заходить свято з вітанням друзів і гостей. Нехай незліченні будуть роки, багаті сонцем та теплом, Веселим – спів, легкими – Кроки Хай доля повниться добром!» Для Валентини Павлівни пролунала пісня  «Орися» від групи «Мандри».
   Наступну вітали одноклубники  дуже активну учасницю  об´єднання Валентину Іванівну Данько. Вона в Новорічну ніч відзначила свій день народження. Їй від щирого серця побажали сонечка ясного, літа красного, світлих ранків, чистих світанків, вітерця легенького, дощика дрібненького, веселки барвистої, води джерельної,  чистої, неба безхмарного, настрою гарного! А ще її тепло, гарно, цікаво привітала з Днем народження подруга Любов Андріївна.
     Відзначили свій день народження наші шановні Тетяна Федорівна Андрєєва та Лариса Климівна Бруяко. Тетяні Федорівні та Ларисі Климівні побажали  завжди залишатися такими ж чарівними, ніжними, милими , як зараз! Нехай життя  дарує довголіття, якомога більше світлих днів, зігрітих щирістю почуттів. Здоров´я  нехай завжди буде міцним, успіхи – вражаючими, друзі – вірними, а родина щасливою. Нехай таланить у всьому ще многії і благії літа.
    Щиро  привітали  одноклубники з днем народження  Бедимську Леоніну Никанорівну, Марченко Аллу Андріївну та Гайченя  Єфросинію Іванівну. Побажань було «море» - стільки  гарних слів, стільки душевних звернень та побажань. А ведуча заходу сказала: «Нехай кожен день дарує радість, хай сонце світить вам завжди, роки ніколи вас не старять і не приносять в дім біди. Людської шани зичимо й тепла, достатку, злагоди та дружби у родині, щоб вся біда у безвість відійшла , а радість залишилася віднині!» Для іменників також пролунали улюблені пісні на їх честь.
    На початку березня відзначила свій день народження наша керівник клубу Петруненко Тетяна Дмитрівна  і ми їй щиро бажаємо: «Хай сміється доля, як калина в лузі, будуть завжди поруч ваші рідні й друзі. Тихо , як струмочок, хай роки спливають, вітру й урагану ніколи не знають.За справи хороші хай люди шанують, а віра й любов завжди поруч крокують. Хай завжди веселістю повниться хата, родина вся буде здорова й багата. Довіку у світі щасливо живеться, достаток, удача у домі ведеться, а доля дарує довгого віку, щоб щастя й здоров´я було ще без ліку. А так , як у нашому побажанні є щоб веселістю повнилась хата , а ми знаємо ,що разом з вами проживають і діти, онуки і правнуки які дуже полюбляють одну веселу пісню, тож приймайте у подарунок улюблену пісню». 
      В один день, та ще в який день, 8 березня  відзначили свій день народження одноклубниці  Петренко Євгенія Павлівна та Радіонова Юлія Володимирівна  й друзі  від щирого серця  привітали їх та побажали їм: «Світанкової долі, краси  річкових лілей, Безмежної радості від тополі, і щирості від людей. Від квітів – ніжності, від лебедів – вірності, Здоров’я від смерек і дубів,Хай доля ваша красується, усе , що мріється збудеться.  Щоб вам життя всміхалося весною, а доля йшла завжди з добром, Всі дні мережились красою, здоров’ям, ласкою, теплом».
    Для Євгенії Павлівни та Юлії Володимирівни пролунала в подарунок пісня від Раїси Кириченко «Мамина вишня».
    А свято продовжилося…
   У цей день не з руки рахувати роки, порахуйте ви краще усмішки, Пригадайте всі дні , і веселі й сумні , мов сторінки веселої книжки,
Скільки чули в цей день добрих слів від людей, все здається що сказано мало, як би там не було, хай вернеться добро, яке людям ви дарували.
    Хай роки золоті ,ніби в казці пливуть, сумувати за цим не годиться,
Хай здоров’я вам і добра принесуть і задумане хай здійсниться.
Такими прекрасними словами  члену клубу привітали  наших шановних іменинниць Ракову Валентину Миколаївну та Кабанову  Тетяну Василівну а в дарунок також музичне вітання -  їхні улюблені пісні. 
Відзначила свій день народження шановна Лідія Веніамінівна Крайнова, тож від щирого серця одноклубники  сказали такі слова привітання: «Пісня для Вас, наче поклик, Ваше натхнення, дум стрімкий політ, Ви йдете з нею по життєвім полі , її не зрадите й до склону літ. Тож сійте піснею у серцях людських добро. Ми Вам щиро бажаємо, щоб зерно це щедро проросло. Хай Господь здоров’я посилає, радості і щастя додає. Бажаємо миру та світлої долі, запалу, енергії, сили доволі, Творчого вогнику, віри, наснаги, щедрості серця, людської поваги. На довгих стежках Вашої ниви, будьте Ви завжди здорові й щасливі». Для Лідії Веніамінівни музичне вітання від групи Республіка  «Давай попробуем вернуть ...».
    Ще довго лунали вітання, пісні.  Друзі ще довго вітали одне одного з святом – Днем народження й бажали, бажали, бажали …


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *