75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 грудня 2015 р.

Йде в історію й 2015 рік… Радо зустрічаймо Новий рік !


      На порозі Новий рік … На порозі 2016 – й  …  
      Надія Федкевич, директор Каланчацької централізованої бібліотечної системи:
      «Ось,  вже  йде в історію й  2015 рік…
Радо згадуючи досягнення, здобутки, перемоги, аналізуючи невиконані намітки, замислюємось, чим запам’ятався рік,  що минає, колегам,  нашим користувачам - постійним і разовим, відвідувачам масових заходів та учасникам читацьких клубів та об’єднань за інтересами, працівникам  книгозбірень та ветеранам бібліотечної справи, широкому активу бібліотек. Замислюємося,  який слід, яку пам’ять, які спогади він залишив в серцях і душах жителів нашої громади, які  яскраві та значущі події та надбання нагадуватимуть нам про 2015 рік, який невблаганно поспішає у минуле…
       В цілому рік був насиченим на гарні справи, впровадження інноваційних ідей, приніс певні здобутки, цікаві знахідки, досягнення, успіхи…
       Бібліотеки району внесли свій посильний внесок у формування національного патріотизму та його консолідації, спостерігалася активізація роботи з популяризації європейських цінностей, значимість та перспективи євроінтеграції, переваги європейської спільноти як в захисті України, так в її подальшому економічному та культурному розвитку. Книгозбірні району взяли активну участь у Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна».
      Працівники книгозбірень відгукувались на всі важливі події, пам’ятні дати та ювілеї проведенням різноманітних індивідуальних та масових заходів.
     Протягом року центральна районна бібліотека приділяла  великого значення соціальному партнерству та наданню соціальних послуг -  вже другий рік поспіль працювала в новому форматі – «Каланчацька бібліотека – культурно-інформаційний та розважальний центр усієї громади «Все для Вас».
      На наш бібліотечнимй блог в Інтернеті  «Блог Каланчацької ЦБС» у звітному році заглянув з цікавістю 100 000 відвідувач, а ще в липні 2015 року – було 55 000 тисяч відвідувачів.
   Протягом  2015 року бібліотечна система  одержала в подарунок 326 примірників літератури різних жанрів та за різною тематичною направленістю. Нові надходження – завжди свято для читачів !
    Протягом року на сторінках місцевих ЗМІ було надруковано 44 дописи (подано в редакції – 87), більшість з фотографіями.
    Постійно висвітлювалася робота бібліотек району на сторінках засобів масової інформації – в районній газеті «Слава праці» та обласних часописах «Новий день» та «Наддніпрянська правда», працівники бібліотек, активні читачі, відвідувачі, пересічні громадяни протягом року сповіщали громадськість про цікаві події, заходи, акції, конкурси, зустрічі з цікавими та талановитими людьми в бібліотеках, засідання читацьких об’єднань та клубів за інтересами, про кращих працівників книгозбірень, ювілеї, інновації, успіхи, досягнення
      Бібліотеки Каланчацької ЦБС вже багато троків поспіль тісно співпрацюють з районними та обласними засобами масової інформації й щиро дякують за розуміння та співпрацю редактору  Каланчацької районної газети  «Слава праці» Галині Єрмишко, Головним редакторам Херсонської обласної газети «Новий день» пану Анатолію Жупині та кореспонденту Миколі Гурепку, «Наддніпрянської правди» - Ігорю Реві.
      У  секторі мистецтв протягом року проведено декілька виставок та презентацій виробів народних умільців - талановитих людей району, а місцеві письменники та поети – учасники літературного об’єднання «Дивослово» створили чудові патріотичні твори, присвячені Революції Гідності та Героям АТО.
   Активно проводили свої засідання учасники читацького клубу за інтересами «Старшокласник», щомісяця поспішали до невичерпних джерел знань та інформації в літературно – мистецький зал центральної книгозбірні.
   Люди поважного віку – жителі громади, учасники читацького об’єднання «Спілкуймось!» протягом року цікаво, змістовно, захоплююче спілкувались, розважались, одержували цікаву інформацію, в стінах бібліотеки, в колі друзів святкували свої ювілеї та дні народження, зустрічалися з цікавими людьми, співали, чаювали зі смаколиками…
    Відділ вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет видрукував збірнички поезій Петра Бігана «Коли берусь я за перо…», Петра Герасимчука «Скіфські тюльпани», Галини Нігачової «Світанкові роси» та презентували книжечки на виставках у літературно – мистецькому залі центральної районної бібліотеки на сторінках місцевої газети «Слава праці».
   Центральна районна бібліотека та Новопавлівська сільська  бібліотека – філія взяли участь в Всеукраїнському конкурсі проектів «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», чекаємо на результати.
    Наступаючий 2016 рік наближається в нашій уяві через призму віри, надії та сподівання на встановлення в країні повного миру, надіємося на стабільність, добро, благополуччя та нові великі і малі успіхи, не тільки збереження мережі бібліотек системи, а й перетворення їх, нарешті, в теплі, затишні, укомплектовані  новими  цікавими  книжками, необхідними періодичними  виданнями, сучасним  комп’ютерним  обладнанням, підключеним до всесвітньої мережі Інтернет, бібліотеки, працюючі на рівні сучасних світових стандартів та повний робочий день».

 Надія Федкевич, директор :  Дорогі колеги ! Шановні друзі !
Бажаємо всім здійснення усіх мрій, сподівань та прагнень! Впевненості у завтрашньому дні ! Мирного неба над головою, рідної землі під ногами та щасливого життя серед щасливих людей в щасливій Україні !»

Світлана Красновид, заступник директора: « Шановні колеги !  Дорогі друзі !
    Каланчацька районна бібліотека для дітей вітає Вас з Новим Роком та Різдвом! Бажаємо у новому 2016 році творчої наснаги і завзяття в роботі, миру і благополуччя в родинах, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові в серці! Хай доля буде прихильною до вас, даруючи вам приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили!  Гарних вам книжок, вірних друзів, цікавих подорожей та бажаних подарунків під ялиночку! Бажаємо, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли! Хай Новий рік загляне у віконце, Відчинить двері щастя і добра,Щоб і в морози вам світило сонце,   Любов зоріла від ласки і тепла. 
      Веселих та добрих свят! Будьмо разом у Новому році!
Валентина Бабічева, методист: «Дорогі колеги ! З Новим Роком! Хай Новорічне свято подарує Вам чудовий настрій, нехай Ваші серця зігрівають посмішки і теплі слова. Щастя, здоров’я, радості, дружньої підтримки й успіхів у Новому році у нашій спільній бібліотечній справі»  


Олена Гриценко, завідуюча відділом обслуговування: «Ми вітаємо всіх з Новорічно-Різдвяними святами. Щиро зичимо Вам у ці святкові дні міцного здоров¢я, добра і злагоди, достатку і благополуччя. Нехай ці традиційно світлі,  добрі для нашого народу свята, святкуються у ваших сім¢ях у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. З Новим роком та Різдвом Христовим !»
Ольга Кучмійчук, прибиральниця:  «Вітаю всіх з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим !Бажаю Всім здоров’я. щастя, родинного тепла та благополуччя. Нехай в Новому році здійсняться всі задумані мрії й нехай буде мир та злагода в кожній оселі. З Новим Роком !»
Наталя Яковлєва, бібліотекар:  «Дорогі колеги ! Шановні читачі !
Від щирого серця  вітаю всіх з чудовими Новорічно – Різдвяними святами ! Бажаю вам міцного – преміцного здоров’я, великого – превеликого щастя, успіхів в усіх ваших задумках, починаннях та добрих справах. Весни - в серці, у душі – тепла ! Злагоди в Ваших домівках, благополуччя у ваших родинах - завжди й всюди ! Натхнення та щедрих ужинків !»
Лариса Шаваровська, бібліотекар:
«В Новом 2016 роду желаю: 
во всем быть на 1 –ом месте, 
всегда иметь 2 –ую половинку, 
никогда не быть 3-им лишним, 
иметь свои 4 угла, 
чтобы все в жизни было на «5»,
чтобы иметь 6 –ое чувство 
и быть на 7 – ом небе от счастье !»
Ольга Качур, бібліотекар, керівник клубу  "Старшокласник»:
 «Дорогі друзі, колеги, шановні відвідувачі бібліотечного блогу!
Прийміть щирі вітання від клубу «Старшокласник» з Новорічно-різдвяними святами, натхненними добрими задумами і невгасимими надіями на Новий 2016 рік!
    Нехай Ваша життєва дорога стелиться рушником , вишитим на мир і злагоду, щастя і здоров'я!  Будьте всі успішними, впевненими у завтрашньому  дні.  Живіть щасливо в любові і достатку. Щедрої долі усім! Нехай  святкові  мелодії  Новорічних  свят, сповнені духовної висоти, щедрості і милосердя ,яскравим світлом осяють ваші  будні. Бережімо одне одного, довіряймо одне одному  і життя неодмінно зміниться на краще»
Ірина Добровольська, бібліотекар, керівник читацького об´єднання «Дивослово»:
«Всіх – всіх - всіх від всього серця вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Зичу натхнення і азарту, гарного настрою  і доброго гумору!
Нехай же вам квітує весно-цвіт
В житті збуваються найкращі мрії
І доля посила багато літ
Добра, бадьорості, любові і надії.
Щастя всім безмежного, як наше українське небо!
Віншую Вас, друзі, усім добром, усім гараздом! З Новим роком!»



З Новим Роком та Різдвом Христовим !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *