75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

31 грудня 2015 р.

Новорічний святковий бібліотечний корпоратив

   
     В Каланчацькій центральній районній бібліотеці - 
новорічний святковий корпоратив !
Уміємо працювати - уміємо й розважатися !
    Напередодні святкування нового року працівники Каланчацької централізованої бібліотечної системи влаштували в колективі новорічний святковий бібліотечний корпоратив.
    В святково прикрашеному літературно – мистецькому залі прикрасили ялиночку – символ нового року.
    Працівники центральної районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей, не домовляючись заздалегідь, підготували веселі та цікаві вітання, ігри, вікторини, загадки для дорослих -  колегам й, навіть, цікаві подаруночки…
   За святковим столом було дуже весело, святково, цікаво й смачно.
   Надія Федкевич, директор бібліотечної системи щиро привітала колег з наступаючим Новим  2016 роком, коротко зупинилася за досягнутих здобутках, гарних справах, досягненнях у році, що минає. А пригадати було що, крім професійних перемог та успіхів, дві колежанки відсвяткували весілля своїх дітей, дві - стали бабусями, а одна – прабабусею. Всі бібліотекарки були й є гарними, красивими, енергійними, молодими душею й тілом.
   Надія Василівна побажала колегам та їхнім родинам впевненості у завтрашньому дні, бути оптимістами й завжди пам´ятали, що іноді бувають прикрощі й що б  несподівано не звалилося  на голову невідомо звідки  – воно тимчасове, швидко минеться й добро, справедливість неодмінно переможе.
   Директор побажала всім простого людського щастя – щоб завжди світилося дома віконце, випромінювало  тепло, добро й турботу, дома завжди на кожного з нетерпінням та любов´ю чекали рідні, близькі та кохані.
А ще  -  мирного неба над головою, рідної землі під ногами та щасливого життя серед добрих та щасливих людей в щасливій міцній нашій Україні!
  З теплим, щирим вітанням звернулася до колег заступник директора бібліотечної системи Світлана Красновид. Світлана Олександрівна, крім новорічних вітань, познайомила учасників корпоративну та подарувала центральній районній бібліотеці свою дитячу бібліотечну газету «Читай – комп@нія» з новорічними вітаннями для для та підлітків. Це гарно оформлене кольорове інформаційне видання  з девізом «Учитесь ! Читайте! Міркуйте!»
   Цікаве незвичне привітання підготувала для колег бібліотекар Ольга Качур про гномиків, сама виготовила майже два десятки цих чудових казкових персонажей та подарувала кожному учаснику свята. Бібліотекарі були в захваті від такого несподіваного та цікавого новорічного подаруночка від колеги.   
    Як завше, цікаву ігрову та розважальну програму з конкурсами, побажаннями, з використанням кольорових стрічок підготувала бібліотекар відділу вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет Ольга Гавран. На її прохання всі присутні написали на папірці про свої негаразди, невдачі, прикрощі у поточному році й Ольга Анатоліївна одним змахом руки їх спалила, так що в новий рік йдемо тільки з надією та з вірою в добро та справедливість, а ще з надією та любов’ю.  А ще всім дуже сподобалася цікава гра – побажання кольоровими стрічками – було весело, цікаво, неповторно… 
    Від щирого серця не тільки привітала колег бібліотекар старшого шкільного віку районної бібліотеки для дітей Валентина Гончарова, а й влаштувала ігрову програму з загадками, вікторинами. Найбільш активним учасникам  дарувала символічні «Чомусики». Найбільше «Чомусиків» виграла Ірина Добровольська, стала переможцем й отримала приз.

    Бібліотекарям системи надійшло дуже багато вітань від колег майже з усіх районів Херсонщини, друзів бібліотеки, користувачів та відвідувачів. Зокрема, оригінальне вітання бібліотекарі центральної районної книгозбірні та районної бібліотеки для дітей отримали від колеги з Новопавлівки від Лариси Шаваровської – щиро дякуємо всім за вітання та поздоровляємо всіх від щирого серця.
З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим,
 дорогі колеги !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *