75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 квітня 2013 р.

Відкриваємо народні таланти !


                            
    Скриня народних талантів Каланчацького краю поповнюється і поповнюється новими й новими іменами. Сьогодні до скарбнички народних майстрів  сміливо увійшло й прізвище  Анастасії   Геннадіївни    Желамської.                            Це незвичайна майстриня, адже в  арсеналі її робіт вишивка, квілінг, декупаж …      Виставка представлена, як завжди, в читальному залі центральної районної бібліотеки в рамках циклу «Світ моїх захоплень».
 Від робіт Анастасії Геннадіївни                                                                       не відірвати очей, її твори незвичайні – стільки фантазії, польоту думки, краси, винахідливості, витвори настільки цікаві та неповторні, наче прості -  і в той же час, неординарні, не збагнеш розумом – як можна з простого матеріалу (що попало під руку), зробити такі цікаві, сюжетні, яскраві речі !    Дійсно великий талант  і велика  праця !
    Зразу  ж  кидається в очі її любов до майстрування, створення незвичного, гарного, цікавого… Вишивки  виконані настільки  професійно, що на перший погляд не відрізниш від професійної фотокартини.
    А як уміло підібрані відтінки, переходи кольорів, тіні та яскраві моменти – навіть професійні майстри позаздрять ! 
     Анастасія Геннадіївна  займається  творчістю всього навського три роки, а вже скільки прекрасних робіт вийшло з її умілих творчих рук та польоту думки та фантазії.
 Підтримку своєму захопленню вона знайшла  у чоловіка і у маленького синочка, який також намагається  щось порадити матусі.    
   А захоплення прийшло само собою,  захопило, заполонило  серце та душу, ескізи приходять на ум самі, задуми народжуються зненацька…,        а  руки творять чудеса !  
Матеріали до своїх виробів   майстриня  використовує  самі 
різні, тканини, мішковину, зерно, кофе, чашки, шкіру, пляшки,
вази, нитки, клей, лак, різнокольорові  фарби, гроші, папір,
 електричні лампочки, скло...         Відкриваємо  народні  таланти ! 
Самодіяльних митців в нашому районі побільшало,  чим ми й  пишаємось ! 

                                                                             

  На відкритті виставки та  презентації побували бібліотекарі сільських та селищних бібліотек-філій  району,  учасники  читацького об"єднання  за інтересами людей поважного  віку "Спілкуймось!",  вчителі  та  старшокласники Каланчацьких ЗОШ,  працівники  культури,  користувачі бібліотеки....
      

 Директор бібліотеки Надія Федкевич тепло привітала майстриню за організацію  виставки у читальному залі центральної районної бібліотеки,  щиро подякувала та  вручила Подяку та квіти.  
 Виставка Анастасії Геннадіївни Желамської ще тиждень демонструватиметься в читальному залі нашої  книгозбірні.
                                      Ласкаво просимо !



1 коментар:

  1. Які прекрасні роботи! Переглянула з задоволенням фотографії, отримала стільки позитивних емоцій. У Анастасії Геннадіївни просто золоті руки!

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *