75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 листопада 2012 р.

Зустріч читачів з Головним лікарем


Учасники бібліотечного клубу за інтересами «Спілкуймось !» тепло зустрічали Ігоря Йосиповича Жара, Головного лікаря Каланчацької районної лікарні, який радо відгукнувся на прохання зустрітись з відвідувачами Каланчацької книгозбірні.
Одна з болючих тем, особливо для людей поважного віку – медичне обслуговування. А зустріч з головним лікарем Каланчацької районної лікарні Ігорем Жаром в читальному залі бібліотеки викликала жвавий інтерес у читачів бібліотеки.
Керівник читацького об’єднання Валентина Кучерова почала засідання з народної мудрості, в якій говориться, що найситнішою є земля – мати, бо вона годує, найспритнішою – думка, а найголовнішим для людини є здоров’я. Тому зустріч з головним лікарем районної лікарні дуже важлива, цікава та потрібна. На засіданні об’єднання були обговорені питання страхової  медицини – чи можливо це в нашому районі, чи буде впроваджений у нас такий спосіб лікування як «сімейний  лікар», як бачить Ігор Йосипович удосконалення, оновлення медичного обслуговування у нас в районі. Присутніх  зацікавило питання, як швидко та оперативно працює «Швидка  допомога», з якими проблемами стикається, інші запитували, що робить районна лікарня, якщо медицина не в змозі допомогти не вилікуваним хворим, а чи може вона хоча б полегшити їхній біль, надаючи необхідну кількість знеболюючих засобів та багато інших питань.
В читальному залі бібліотеки обговорено всі наболіли проблеми та перспективи розвитку медичного обслуговування в районі. До зустрічі було підготовлено книжкову виставку «Медицина: Сучасний стан. Проблеми. Перспективи розвитку», проведено бібліографічний огляд представлених матеріалів та рекомендовано список сайтів в інтернеті по темі засідання клубу.
Зустріч пройшла дуже цікаво, присутні одержали вичерпні відповіді на всі питання,
що їх хвилюють.  Присутні щиро подякували Ігорю Йосиповичу за зустріч та цікаве спілкування та подарували квіти.  Ведуча засідання Валентина Кучерова побажала всім присутнім ні в якому разі не хворіти, зустрічатись з лікарями тільки в бібліотеці, а не в лікарні.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *