75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

13 квітня 2012 р.

З Великоднем !!!


     Шановні колеги !  Дорогі друзі !

     Вітаємо Вас зі святом Великодня!
Великдень - невід′ємна частина духовного життя України.
Щороку із приходом весни усі наші помисли прямують до цього   Великого Свята, яке наповнює наші  домівки світлом, радістю і теплом,  а  серця усіх християн – вірою, надією та любов′ю.   З нагоди великого Свята Воскресіння Христового  прийміть найщиріші вітання і побажання   Божого благословення !

         Нехай з ним до Вас прийде здоров'я, любов, щастя, душа знайде приблиски світла, серце пломеніє любов'ю, а помисли стануть чистими, світлими, щирими та добрими!

        Бажаємо Вам радості, віри і благополуччя!   Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини! Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовного відродження нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань!   Всіх Вам земних благ !

                                                                 ХРИСТОС   ВОСКРЕС   ! ! !

1 коментар:

  1. Дорогі колеги! Оскільки нам прийшла нагорода «Чудо-блог» (дивіться на Блозі ЦБС Котовського району), ми повинні передати її по естафеті іншим блогам. Після перегляду багатьох блогів, ми пропонуємо вам цю нагороду.
    Акція "Чудо-блог" полягає в наступному: необхідно назвати сім блогів, самих улюблених, на погляд автора. Названі блоги, в свою чергу, також повинні визначити сім блогів. И так по ланцюжку, всі бібліоблоги будуть названі. Це надасть можливість познайомитися з новими блогами и блогерами.
    Потрібно:
    - подякувати тому, хто нагородив Вас званням "Чудо-блог" та розмістити активне посилання на його блог;
    - розмістити на своєму блозі зображення нагороди;
    - передати естафету іншим цікавим блогам;
    - написати сім фактів про себе;
    - повідомити про нагороду в коментарях.

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *