75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

9 лютого 2022 р.

Каланчацькі бібліотекарі: професійне спілкування

 
   
Сьогодні, 9 лютого відбулася Година професійного
Web - спілкування  бібліотечних працівників Каланчацької  централізованої бібліотечної системи по темі «Бібліотекар: успіхи,складнощі, секрети» за допомогою Zoom – сервісу для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей. 
     Метою проведення вебінару було ознайомлення з кращим досвідом діяльності бібліотек для дітей, мотивації творчого потенціалу працівників сільських книгозбірень, підвищення кваліфікації сільських бібліотекарів, в тому числі ознайомлення з новими та актуальними процесами в бібліотечній справі, надання практичних знань та консультування з питань бібліотечної роботи.
   З вступним словом виступила директор Каланчацької ЦБС Надія Федкевич, вона ж й підсумувала роботу вебінару.  З цікавою й дуже корисною консультацією виступила заступник директора по роботі з дітьми Валентина Гончарова. До вебінару Валентина Володимирівна підготувала змістовну яскраву презентацію, детально зупинилася на успіхах та секретах просування книги серед юних користувачів, промоції читання, діяльності волонтерської бригади, напрямках популяризації літератури, конкурсах та акціях 2022 року – обласних та Всеукраїнських.
     Вона запропонувала колегам з сільських бібліотек-філій активно включитися в проведення цих цікавих заходів, залучити дітей та підлітків. Розповіла про заохочення, нагороди, подарунки, які чекають на самих активних юних мешканців громади.
     Валентина Гончарова  відповіла на численні запитання сільських бібліотекарів, запропонувала звертатись до бібліотеки для дітей по будь-яку допомогу чи консультацію. 

    Методист Каланчацької ЦБС Лариса Шаваровська виступила з аналізом ведення щоденників роботи бібліотек-філій, звітів про роботу за 2021 рік та планів роботи на 2022 рік, надала методичні поради з різних напрямків роботи бібліотек. Лариса Миколаївна також відповіла на багаточисельні запитання колег.
    Вебінар завершився на оптимістичній ноті, з побажаннями всім добра, благополуччя, міцного здоров’я, завжди гарного настрою, успіхів, вдячних користувачів та посмішок фортуни.
   Годину професійного Web - спілкування  бібліотечних працівників Каланчацької  ЦБС підготувала та провела на високому організаційному рівні методист Лариса Шаваровська.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *