75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 січня 2022 р.

Акція триває! Фонди наших бібліотек поповнюються !

 

    

   Книжки з домашніх бібліотек знайшли нові домівки!

   Книги звичайна річ тільки на перший погляд, на справді вони унікальна і це справді геніальна річ!

   Книги  дарують нам можливість поринути у минуле, зазирнути в майбутнє, відчиняють двері в інші світи і Всесвіти, показують висоту польоту людської душі і думки. Книги – це мудрість і безцінний скарб!

   Невипадково у середньовіччі вважалося, що людина, яка подарувала книгу монастирю, залишила по собі не тільки добру пам'ять, а й забезпечила вічний порятунок власної душі.

  Наше невелике містечко багате на щедрих і чуйних людей, які дарують книги з власник бібліотек Каланчацькій книгозбірні. Своїм шляхетним вчинком дарувальники подовжують життя книжкам і приносять користь читачам наших бібліотек, а значить і громаді. Завдяки безкорисливості цих людей бібліотечний фонд постійно оновлюється і поповнюється різноманітною цікавою і корисною літературою. Завдяки людській душевній щедрості книги знаходять новий дім і нових читачів.
  Бібліотека – колиска мудрості та науки, скарбниця знань, бібліотека – дім ваших друзів!  Й це знають та цінять наші відвідувачі, серед яких багато дарувальників.    Ми, працівники Каланчацької централізованої бібліотечної системи, красно дякують  дарувальникам 2021 року:  Арабаджі Ніні Григорівні, Анікєєвій Євгенії Олексіївні, пані Наталії  Біленець, пані Людмилі Бондаренко, пані Валентині, пані Світлані Гургач, пані Людмилі Єльник, Запорожець Ірині Михайлівні, Овдієнко Людмилі Августовні, Она Олені Віталіївні, Орловському Олександру Станіславовичу, Панасюк Ганні Корніївні, Поліщук Олені Миколаївні, Польовик Людмилі Андріївні, Пшенишній Ніні Євстахівні, Самардак Маргариті Григорівні, Солодовник Любові Йосипівні, Стапінському Олегу Івановичу.    
А ще Каланчацька ЦБС отримала приємний сюрприз від депутата Верховної ради України по 185 округу (Херсонська область) від партії “Слуга народу” Володимира Ілліча Іванова – 620 нових, гарних, дуже цікавих книг. Книжки привіз до центральної бібліотеки депутат Каланчацької селищної ради Артур Євгенович Фомін.
     Шановні дарувальники, ваші літературні гостинці свідчать про щедрість душі кожного з вас! Ми глибоко зворушені вашим вчинком, вашою довірою  і добрим ставленням до бібліотек! Дякуємо вам за доброту, тепло сердець, щедрість, розуміння і любов до книги!
    Колектив Каланчацької ЦБС бажає нашим дарувальникам всього самого  найкращого в наступному році. Нехай збуваються всі ваші мрії, втілюються плані, а  щастя і здоров’я  назавжди оселяться у ваших домівках!
   У домашніх бібліотеках багатьох з нас є гарні, цікаві, але вже прочитані книги, подаруйте їх бібліотеці, відвідувачам книгозбірень! Вони займуть гідне місце у фонді наших бібліотек і будуть корисні нашим чисельним відвідувачам.
   Дорогі наші дарувальники  і читачі! Вітаємо зі святами! Дякуємо за те, що ми разом! Приходьте до нас, приводьте друзів. Бібліотеки завжди чекають на вас!   З Новим роком!  З Різдвом Христовим!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *