75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

7 грудня 2020 р.

Незвичайна виставка в сільській бібліотеці

                    
Ось, ось, вже зовсім скоро, запалають, заіскряться вогниками новорічні свята. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло, рідні та друзі і, звичайно ж, диво.
     Так вже склалося, що саме у такі зимові дні всі ми, незалежно від віку, чекаємо на казку. І вона приходить до нас…
      Напередодні новорічних свят, а саме 4 грудня в Горьківській бібліотеці філії відбулася виставка – презентація майстрині   Вікторії  Гавріх  «#Хенд-мейд»  з виготовлення новорічних іграшок із фетра.
    На виставці  були представлені вироби з фетра, а саме: котики, янголятка, ялиночки та символ Нового 2021 року – бички.
 Майстриня поділилася з дітьми своїм вмінням з виготовленням святкових іграшок.
   Пані Вікторія каже:  «Я розпочала виготовляти іграшки три роки тому, це справа, без якої я вже не уявляю свого життя!  Кожна іграшка створюється з великою любов’ю та має частинку мого серця».    
    Фетр — це неткана матерія, яка виходить в результаті валяння вовни або тонкого волосу зайців, кролів, кіз, відходів хутра або інших штучних або синтетичних волокон. Саме завдяки такому способу вироблення, фетр набуває свою незвичайну структуру, несхожу на структуру тканих матеріалів. І саме завдяки цій структурі, фетр такий  зручний в роботі.
    Під час надзвичайно цікавої  презентації панувала  святкова атмосфера, юні читачі захопилися побаченим та почутим, ділилися своїми враженнями, задавали питання, дякували за цікавий та змістовний захід.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *