75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

10 вересня 2020 р.

Прокачай свій мозок!

    В Каланчацькій центральній бібліотеці відбулося  засідання клубу психологічної підтримки «В майбутнє з радістю!». 

   Карантинні вимоги зумовили його проведення в два етапи. Перший відбувся на передодні у залі Каланчацької селищної бібліотеки.  Тема засідання «Легкий спосіб  створення успіху» була зовсім не випадкова.  
       Перебуваючи на карантині керівник клубу Харченко Світлана Іванівна дистанційно навчалася, вдосконалюючи знання в галузі психології успіху. Онлайн семінар був цікавим і корисним, до того ж подарував знайомство з надзвичайною людиною, авторитетом  в царині психології успіху  Джоном Кехо.
     Джон Кехо - філантроп з Канади, відомий тренер і автор робіт з особистісного росту. Письменник розробив власну методику, що дозволяє розвивати силу мозку. Але, щоб прийти до цього, автору книг довелося здолати нелегкий шлях пізнання себе і своїх можливостей. У численних книгах письменника докладно розповідається про те, як люди, розбиваючи отримані в житті знання і досвід на фрагменти і частини відокремлюють себе від навколишнього світу.
    Ми дробимо дійсність на пари протилежностей , що призводить до внутрішніх конфліктів і перетворює людське існування в нескінченну боротьбу. Автор книг стверджує –  все що нам потрібно для нормального життя, укладено в свідомості, але люди використовують ресурси мозку лише на 10% і тому відчувають себе глибоко нещасливими.
    Щоб позбутися від цього неприємного відчуття і підвищити якість життя, потрібно навчитися розвивати і правильно направляти силу мозку. Цьому і вчать книги Джона Кехо, написанню яких автор присвятив 40 років життя, і  не збирається зупинятися.
    На даний момент, в 86 річному віці  письменник відчуває себе абсолютно щасливою людиною.
    Світлана Іванівна  розповіла, що Джон Кехо уявляє Всесвіт  павутиною, яка відчуває найменші вібрації і на цьому автор  книг вибудовує власну теорію психології  успіху. 
    Людина  своїми думками притягує , або відштовхує  як позитив так і негатив, створюючи відповідні вібрації, тому  позитивне мислення – основа, надважливо не допустити проникнення негативу із свідомості в підсвідомість. Цьому можна навчитися, це складна робота, на яку треба налаштовуватися, але результат того вартий.
     Світлана Іванівна дала кілька порад які покращать якість життя кожного.  Почати бажано з уміння замінити негативну думку на позитивну. Афірмація, тобто вдруковування в пам'ять коротких позитивних тверджень. Візуалізація. Мислетерапія. Вібрація успіхом. Це все етапи непростої  роботи над собою в кінці якої успіх і щасливе життя.
   Наприкінці зустрічі  керівниця клубу «В майбутнє з радістю!»  дала поради  по захисту організму від коронавірусу та  розповіла  про важливість захисту імунної системи.
   Ми – це наш мозок, наголосила Світлана Іванівна і він чекає, коли ми зможемо використати весь його потенціал.
    День за днем, крок за кроком долайте невеликі етапи, які ґрунтуються на найновіших наукових досягненнях і вчать сповна використовувати вроджені здібності.    При завершенні засідання клубу ведуча з особливою теплотою подякувала  працівницям відділу обслуговування за виставку  нової літератури в галузі психології  «Прокачай свій мозок»  та побажала всім міцного здоров’я і висловила надію на скору зустріч у літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної книгозбірні.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *