75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 червня 2019 р.

"Книгомандри" завітають у Каланчак … Зустрічаймо !


   Запрошуємо на зустріч з іменитими літераторами ! 
   «Книгомандри»  крокують Херсонщиною, а 18 липня завітають у Каланчак …
    Днями на Херсонщині розпочався спільний проект Українського культурного фонду та обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова – літературний тур Херсонщиною під назвою «Книгомандри».
   До Херсонщини приїдуть 15 письменників та поетів із Києва, Запоріжжя, Львова та Тернополя. Разом з літераторами Херсонщини вони мандруватимуть книгозбірнями області.
   В Каланчаці зустріч  з іменитою львівською літераторкою Галиною Вдовиченко та херсонським поетом Анатолієм Кичинським відбудеться 18 липня 2019 року о 10.00 годині в літературно-мистецькій залі центральної бібліотеки.
    Проект «Книгомандри» проводиться з метою  познайомити жителів Херсонщини з сучасними українськими письменниками, їх творчим надбанням, широко популяризувати українську книгу та читання, просувати літературне краєзнавство, розширювати літературні горизонти херсонського краю.
   Літератори будуть дуже раді творчій зустрічі з молоддю, старшокласниками, військовослужбовцями, які стоять на сторожі нашої країни, місцевими літераторами, активом бібліотеки. Почесні гості сподіваються, що на літературний вечір прийдуть й люди старшого віку, підприємці та пересічні жителі Каланчацької ОТГ.
   Творча зустріч відбуватиметься в онлайн-трансляції на спеціальному на Youtube-каналі, мережі Facebook   та Instagram,  а для тих, хто не зможе відвідати презентацію, її можна буде переглянути в запису.
  Тож запрошуємо жителів громади на цікаву творчу зустріч з майстрами літературного слова.
  Стати учасником проекту Українського культурного фонду – круто !
  Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *