75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 квітня 2019 р.

Поважна жінка з добрими очима …


     Поважна  жінка з вдумливими й, в той же час, з дуже добрими очима   відчиняє двері абонементу – це Галина Олександрівна Білоброва...
    Галина Олександрівна  вже багато років поспіль відвідує Каланчацьку центральну бібліотеку, її тут добре знають як активну читачку і дуже приємну у спілкуванні людину.
     Галина Олександрівна Білоброва належить до категорії тих користувачів, які не просто читають, а й замислюються над прочитаним, охоче діляться  враженнями від книги і залюбки радять цікаві твори для тамування душевної спраги. Смаку таких людей як пані Галина можна довіряти, він перевірений роками вдумливого і вибагливого читання.
    А нещодавно Галина Олександрівна зробила шляхетний і щедрий вчинок приєднавшись до акції «Подаруй бібліотеці книгу!», поділившись літературою зі своєї власної домашньої книгозбірні. Завдяки цьому фонд нашої книгозбірні поповнився сучасною, цікавою літературою.
      Директор і працівники Каланчацької центральної бібліотеки висловлюють  щиру вдячність пані Галині за участь в акції.
      Ваша допомога – це щедрий внесок у поповнення бібліотечних фондів. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як зірки світять тим, хто мріє затамувати інформаційну спрагу, чекає душевної розради і допомоги.
     Упевнені, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників, адже  презентуючи, людина не просто ділиться матеріальними цінностями, а дарує радість і віру в непереможність добра.
    Колектив бібліотеки бажає Галині Олександрівні усіляких гараздів і тепла на життєвім шляху, здоров’я, довголіття і невичерпної енергії.
    Ваше добре серце, великодушність і чуйність роблять життя яскравішим, адже завдяки Вам бібліотека зможе краще задовольняти духовні потреби і літературні смаки наших відвідувачів.
    Ще раз висловлюємо щиру вдячність за все, що Ви зробили для нашої книгозбірні. Бажаємо успіхів і завжди раді бачити Вас у наших бібліотечних залах!
    Й закликаємо односельців – приєднуйтесь до акції «Подаруй бібліотеці книгу!»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *