75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

4 лютого 2019 р.

«Дивослово» запрошує таланти !


«Дивослово»  шукає таланти,   "Дивослово" запрошує таланти !

«Дивуюсь я словам сміливим,
Незвичним, неймовірним, особливим
Радію, плачу і сміюся,
На все я серцем відізвуся…» 

   Це активна учасниця бібліотечного об’єднання місцевих літераторів Ольга Марченко на одному з засідань проникливо читає рядочки власного вірша…
     В літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки щомісяця, а то й частіше, збираються каланчацькі любителі та шанувальники літературного слова, які й самі випробовують своє літературне перо. Й багатьом це чудово вдається ! Й майже завжди приходять зі своїми новими доробками.

    В минулому році об’єднання літераторів «Дивослово» нашої центральної бібліотеки урочисто відсвяткувало своє перше 10-річчя. До свята книгозбірня створила та віддрукувала збірничок поезій учасників клубу.
    Що таке «Дивослово»?  «Дивослово»   це об’єднання місцевих літераторів, тих хто пише і тих хто любить читати чи слухати. «Дивослово»   це півтора десятка небайдужих серцем і чистих душею людей – жителів нашої громади.
    «Дивослово» – це можливість поділитися творчими надбаннями і роздумами, видати свої твори друком і почути пісні на власні вірші, завдяки тому, що  учасником об’єднання є самодіяльний композитор пані Лідія Кишиневська, поспілкуватися з відомими людьми і непересічними особистостями.
   Про кожного учасника  клубу можна багато розповідати, це творчі, ліричні, романтичні душі, до них доречним буде вживати префікс «най» –  найдушевніші, найсердечніші, наймиліші, але є кращій спосіб познайомитися з цікавими і творчими людьми – прийти до бібліотеки й стати учасником цього творчого гурту – поповнити ряди літературного об’єднання.
   Тож запрошуємо талановитих жителів громади, тих, хто вже пробував своє перо, чи тільки планує написати вірш чи оповідання, есе чи замальовку, а може повість чи роман, поему чи трактат. А може любить читати чи полюбляє слухати чиїсь творчі доробки, обговорювати прочитане чи знайомитись з новинками літератури України та світу – приходьте до бібліотеки, приходьте у клуб «Дивослово», тут на вас чекають, сьогоднішні учасники літоб’єднання та його керівник завжди  будуть вам  раді! 
   А наше «Дивослово»  звертається до вас вустами учасниці клубу пані Любові Радіонової :  
                                       …у кожного  свій берег, своя доля,
 Дорога теж у кожного своя,
 На все у нас  у всіх Господня воля,
Дай Бог вам люди і миру добра!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *