75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 грудня 2018 р.

На порозі новий рік ...


       Дорогі колеги ! Шановні друзі !
       На порозі Новий рік …  На порозі 2019 – й  …
      Ось,  вже  йде в історію  й  2018 рік…
Радо згадуючи досягнення, здобутки, перемоги, аналізуючи невиконані намітки, замислюємось, чим запам’ятався рік,  що минає, колегам, нашим користувачам - постійним і разовим, відвідувачам масових заходів та учасникам читацьких клубів та об’єднань за інтересами, працівникам  книгозбірень та ветеранам бібліотечної справи, широкому активу бібліотек. Замислюємося,  який слід, яку пам’ять, які спогади він залишив в серцях і душах жителів нашої громади, які  яскраві та значущі події та надбання нагадуватимуть нам про 2018 рік, який поспішає у минуле…
    Звітний рік був успішним для бібліотеки!
    Як завжди, за певні досягнення, повсякденну змістовну та творчу працю, інноваційну діяльність та креативність – перемоги в обласних та Всеукраїнських акціях та конкурсах.
    На  обласному фестивалі молодіжного читання «Відкрий свою книгу!» центральна бібліотека нагороджена Дипломом переможця та бібліотечкою нової сучасної літератури.
     На виїзній сесії для директорів  ЦБС Каланчацька бібліотека вже вкотре підтвердила сучасний інноваційний та креативний підхід щодо своєї діяльності, визнана кращою бібліотекою серед центральних бібліотек Херсонщини. Нагородою стало Посвідчення Херсонського регіонального центру Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів  (IREX) за програмою «Бібліоміст» у співпраці з Всеукраїнською Бібліотечною Асоціацією.
    За організацію проведення Великої літературної естафети «Гончар крокує Херсонщиною», присвяченої 100-річчю з дня народження письменника – Подяка від Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара та  бібліотечка нової сучасної літератури.
   Перемога в обласній національно-патріотичній акції  «Ми – українці». Нагорода –  Грамота та комплект нової сучасної літератури.
   Почесна грамота  та сертифікат на суму 1000 гривень за перемогу в конкурсі на кращу еколого-орієнтовну діяльність за напрямком «Ресурсозбереження».
   Юні користувачі бібліотеки для дітей, Новокиївської та Новопавлівської філій стали переможцями Всеукраїнських літературних конкурсів «Поетичний камертон Ліни Костенко» та «Творчі канікули» в номінації «Я – філософ».
   Диплом переможця отримала команда волонтерів бібліотеки для дітей в обласному конкурсі бібліотечних WEB-проектів «П’ять сходинок до успіху».
   Колектив бібліотеки для дітей нагороджено грамотою за кращу ідею в обласному конкурсі «БібліоКре@тив».
   За вагомий особистий внесок в розвиток бібліотечної справи директор ЦБС Н.В.Федкевич нагороджена Подякою Міністерства культури України.
   До Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність директору бібліотечної системи Федкевич Н.В. присвоєне почесне звання "Заслужений працівник культури України».
    Дорогі колеги ! Шановні друзі !
Бажаємо всім здійснення усіх мрій, сподівань та прагнень! Впевненості у завтрашньому дні !  Нових вражень! Мирного неба над головою, рідної землі під ногами та щасливого життя серед щасливих людей в щасливій Україні !

   З прийдешнім Новим Роком !!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *