75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

9 листопада 2018 р.

З днем працівників культури !


    Даруймо радість, чудовий настрій, красу, любов, натхнення !
   З нагоди чудового свята – Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  ми – працівники Каланчацької бібліотеки вітаємо всіх колег та надсилаємо  найщиріші вітання та найкращі побажання!
   І малює осінь жовтим та зеленим, а червоним позначила в календарі наше з вами свято, шановні працівники культури, адже  9 листопада –  Всеукраїнський день працівників культури та аматорів самодіяльного народного мистецтва, а це працівники будинків культури, бібліотек, шкіл естетичного виховання, музеїв. Бо є такі професії – дарувати людям радість та святковий настрій, спілкування з чудовою книжкою та поринання в безмежний світ музики.
    Влаштуємо й собі свято!
А що для цього потрібно, запитаєте Ви? – Зовсім мало!
При проведенні соціологічного опитування виявилося, що для цього необхідні:
·      Бажання свята - 1%
·      Приємні гості - 9%
·      Почесні гості - 13%
·      Призи та подарунки - 24%
·      Приємні несподіванки - 10%
·      Спецефекти та хороший звук - 4%
·     Транспортні засоби - 10%
·     Приємні аромати -  3%
·     Концертна програма - 10%
·     Святкове частування або Шампанське - 15%
·     Фінансові витрати - 1%
І як не дивно, у нас всі 100% можливості  є!
  Тому, для того щоб влаштувати свято ... нам залишається його просто … організувати!
   Адже, це свято тих, хто влаштовує хороший настрій і відпочинок для інших. Це ті, хто згуртовують навколо себе людей — аматорів самодіяльного мистецтва, літературних самородків та любителів художнього слова, віртуозів – музикантів та скромних бібліотекарів, які дійсно є самородками, перлинами свого краю.
    Наші працівники культури дарують людям душевне тепло та  злагоду, радість душі,  наповнюють життя високими і світлими почуттями, вчать розуміти, цінити та любити прекрасне, вселяють  натхнення в роботі,  натхнення на відпочинок та сприяють задоволенню  інтересів заради утвердження на землі добра, ніжності, краси, взаєморозуміння, любові та кохання.
    Адже культура окрилює людину, робить пересічного громадянина  особистістю, неповторністю, залучає до процесу одержання знань, прищеплює інтереси та захоплення, залучає до розвитку та самовдосконалення, надихає до творчості, добрих справ та перемог, незримою силою об'єднує нас в національну спільноту…     
     Наше професійне свято – це ніби підсумок зробленого, досягнутого. У нашій Каланчацькій громаді  діє 10 бібліотечних установ та 10 клубних закладів, школа естетичного виховання та краєзнавчий музей.
   Своєю плідною творчою працею та силою незламного духу працівники культури звеличують  рідну Україну, сповнюють  високими патріотичними почуттями…
    У нашій Каланчацькій громаді працюють висококваліфіковані працівники культури – справжні професіонали! Нам є чим і ким пишатися. Ми маємо певні досягнення на рівні району, області й, навіть, країни.
    До дня працівників культури та аматорів народного мистецтва за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність директору Каланчацької централізованої бібліотечної системи було присвоєне почесне звання «Заслужений працівник культури України».
    Шановні працівники культури ! Шановні колеги !
    Нехай здійсняться всі наші життєві плани, надії і мрії, а кожен день нашого життя буде лише світлим, сонячним та ласкавим, нехай дарує нам радість великого творчого натхнення і безліч життєвих перемог.       
   Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях!
   Нехай сонце світить на землі,
   Нехай хліб святково пахне на столі,
   Нехай в душах і серцях вирує свято,
   Нехай пісня по землі летить крилато!
   Зі святом, шановні колеги !!!  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *