75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 вересня 2018 р.

Це стосується кожного …


    В зв’язку з розповсюдженням інформації про факти забруднення атмосферного повітря та з метою обізнаності та упередження отруєння шкідливими речовинами у зв’язку з екологічною ситуацією, що сталася на території Автономної Республіки Крим внаслідок діяльності заводу "Кримський титан" та у населених пунктах Чаплинського та Каланчацького районів Херсонської області, розташованих поблизу адміністративної межі з окупованим Кримом Каланчацькою центральною бібліотекою оформлено виставку - звернення літератури та статей з періодичних видань «Це стосується кожного» та підготовлено  пам’ятку по упередженню отруєння  шкідливими речовинами.  
                   .
   До уваги відвідувачів книгозбірні також рішення виконавчого комітету Каланчацької селищної  ради «Про запобіжні заходи з охорони здоров`я населення Каланчацької селищної ради» від 07.09.2018 року № 301.
   Каланчацька центральна бібліотека знайомить відвідувачів, жителів громади з правилами загально-профілактичних заходів та роздає всім бажаючим роздруковані пам’ятки по упередженню отруєння  шкідливими речовинами.                           .
    Завдяки тісній, плідній та багаторічній співпраці бібліотеки з Головою Каланчацької районної організації Червоного Хреста Тетяною Петруненко відвідувачі центральної книгозбірні отримують захисні пов’язки.
    Комплекти пов’язок  Тетяна Дмитрівна видала сільським бібліотекам-філіям для жителів сіл Каланчацької громади.
   Всім чистого повітря, миру й спокою, міцного здоров’я, добра та благополуччя !



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *