75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 червня 2018 р.

В Привільській сільській книгозбірні – затишно й цікаво!


    Наша Привільська сільська книгозбірня…
    Цього разу планова поїздка, з метою перевірки роботи та надання методичної допомоги, директора та методиста Каланчацької ЦБС Надії Федкевич та Валентини Бабічевої відбулася до Привільської сільської бібліотеки, де працює бібліотекарем вже майже 12 років поспіль Алла Вікторівна Папко.
   Бібліотека займає 2 просторих кімнати в будинку культури на другому поверсі – зали обслуговування для дорослих, юнацтва та дітей. Книжковий фонд складає 7915 екземплярів, є нові надходження.
  Гарно, по сучасному оформлені книжкові виставки, представлено багато виробів народних, місцевих умільців. Привертають увагу відвідувачів такі виставки, як «Краю мій, ти частка Батьківщини», «З батьківської криниці», «Руками створена краса», «Бібліокафе».
    До послуг відвідувачів періодичні видання «Слава праці», «Новий день», «Гривна», «Барвінок», «Задавака», «Однокласник» та інші. 
   Алла Вікторівна творчо підходить до своєї роботи й, хоча і не є дипломованим бібліотечним фахівцем, виконує обов’язки бібліотекаря, як досвідчений професіонал,  її люблять та поважають у селі, користувачі –  і дорослі і малеча. 
  В бібліотеці створено гарний краєзначо-народознавчий куточок, жителі села та гості залюбки знайомляться з краєзнавчими та народознавчими не тільки документами, а й предметами побуту...
   У неї багато нових задумів та ідей щодо вдосконалення та покращення роботи сільської бібліотеки.
    Приймає активну участь у громадському житті села, гарно співає, ведуча свят. Проводить цікаві заходи, на які збираються великим колективом жителі села, користувачі бібліотеки, гості громади.
   На жаль, приміщення бібліотеки потребує капітального ремонту…
   Послугами бібліотеки користується багато жителі села Привілля, а ще інших сіл Привільської сільської ради – м. Горького, Вербового, Бабенківки II, діють клуби за інтересами і для дорослих і для дітей.
   Привільська сільська книгозбірня – дійсно центр одержання інформації, центр спілкування та культурного дозвілля.
    А сільському бібліотекарю Аллі Вікторівні Папко побажаємо реалізації своїх задумів, нових подальших успіхів, плідної праці, втілення креативних ідей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *