75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

2 квітня 2018 р.

Турагенція «День сміху» в бібліотеці


    1 квітня  Каланчацька центральна бібліотека запросила  своїх відвідувачів у кругосвітню подорож на 80 хвилин, майже по Жюль Верну. 
 В цей день потрібно жартувати,                                   І людей усіх вітати!
Адже сенс у цьому є,
Хто жартує – той живе!
    Учасниками подорожі були ті, хто встиг придбати квитки на гарячий тур. Біля шикарного, білосніжного лайнера  каланчацьких туристів зустрічали відомі люди: співачка та шоуменша – Оля Полякова та  Руслана Писанка (Наталя Яковлєва та Ольга Качур), які після запису програми «Зоряні яйця» вирішили трішки відпочити і теж придбали квитки.
    Перед початком подорожі всі подорожуючі пройшли медичне обстеження: їм послухали серце, виміряли тиск, поставили точний діагноз, згідно виявленим хворобам майбутні мандрівники отримали настанови щодо курсу лікування, рецепти, й навіть безкоштовні, але дуже корисні та ефективні «пілюлі». З роллю лікаря уміло справилися Маргарита Молдаван, а  її асистентка - медсестра Лариса Шаваровська.    



     Ведуча заходу, наш гід, Ольга Гавран разом з діджеєм Наталією Хребір  розпочали подорож, звичайно ж, з Одеси – міста Гуморини. Тьотя Соня та Мілочка (Олена Гриценко та Маргарита Молдаван)  зустріли гостей вербовими гілочками бо – за тиждень – Великдень, і як годиться, кожен отримав по …
    Й як же, перебуваючи в Одесі, не згадати веселі гуморески українських поетів, якими так славиться наша українська земля…
     Активні члени команди подорожуючих Валентина Данько, Тетяна Петруненко, Олена Холодир, Надія Каленська з легкістю справились з завданнями.
   А святковий лайнер розпочав кругосвітню подорож… Перше приземлення  у місті краси і моди. Так, у Парижі.  Знаменитий район Монмартр, французські художники, які залюбки намалювали дружній шарж на бібліотекарів.  Відвідали шикарний ресторан, де посмакували буябесом,  галантином, качине конфі, котлетами де-воля, киш лорен з грудкою і на десерт смачними круасанами.
    Ну як же бути в Парижі і не взяти участь у кастингу моделей?!
   Всі наші подорожуючі пройшли кастинг і були відібрані для наступного показу мод...
    Наступною країною, куди взяв курс святковий лайнер, була Німеччина.  У найбільшому зоопарку, за допомогою найбільших у світі жаб, туристи відповіли на запитання першоквітневої вікторини.
   Наші відвідувачі відвідали Італію, Сполучені Штати Америки, Грецію, Великобританію…
   Зголоднілим варто було спробувати намотати на виделку шестиметрові спагеті…
    А знайомство з древньогрецькими пірамідами та статуями подорожуючі запам’ятають надовго…
    Голлівуд запросив до найбільшого кінозалу і всі учасники мали змогу згадати відомі фільми, виграти предмети побуту головних героїв, згадати музику та пісні з кінофільмів.  
     Туристо, обліко пьянеле! Деньжано Італія очікує!
    Такими словами зустріла каланчацьких туристів Італія. Після такого теплого святкового запрошення подорожуючі відправились у солярій.  
    Чудова засмага, гарний настрій, приємна компанія, що ще потрібно гарній жінці? Справжній жінці завжди потрібні квіти. Саме тому остання країна подорожі – Японія. Ще не встигла тінь від сакури впасти на наші обличчя, не встиг диск сонця дійти до вершини гори Фудзіяма, як святковий першоквітневий лайнер пришвартувався біля берегів Японії.  В цій загадковій країні живуть дуже винахідливі люди, витончені, обдаровані. Й подорожуючі, а це теж талановиті люди, вирішили познайомитися з культурою країни, де сходить сонце, мовою, а саме – швиденько вивчити японську мову… Й це їм вдалося без зайвих зусиль. Слова легкі до запам’ятовування, навіть пісні співали японською та українською.
     А у гумористичних  іграх та конкурсах залюбки брали участь всі присутні – насміялися досхочу, ще й призи отримали.
    Після 80 - хвилинної подорожі білосніжний лайнер повернувся в рідну Україну, де на каланчацьких туристів чекав шикарний здоровенний святковий торт  з сюрпризом, точніше – з трьома сюрпризами ( Наталія Яковлева, Олена Гриценко, Маргарита Молдаван), які незрозуміло як опинилася в самому епіцентрі чудового торту…   
    На жаль, наша захоплююча подорож добігла кінця. Команда бібліотекарів центральної бібліотеки бажає всім такої ж веселої, позитивної команди друзів, з якою легко подорожувати, долати всі перешкоди і насолоджуватися життям.
   Це було дійсно неймовірно цікаве та супер - гумористичне свято сміху. Тепла, доброзичлива атмосфера, а бібліотекарі справжні артисти. Майже дві години тримали нас в прекрасному полоні веселощів, гумору, дотепних жартів, конкурсів та сміху. Кожна репліка, кожне слово викликало овації, сміх, а сценки були неперевершені що у виконавській майстерності, що неймовірно цікаві та смішні.
До нових подорожей, шановні наші друзі!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *