75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

15 лютого 2018 р.

Дарування книг бібліотеці – свята, благородна справа!


   У Міжнародний день дарування книг – 14 лютого 2018 року Каланчацьку центральну бібліотеку відвідало багато вдячних користувачів з подарунками – книгами з домашніх книгозбірень, декого ми сфотографували, деякі, з притаманної їм скромності, відмовилася від фотографування.  
   Дарування книг бібліотеці – добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, яка облетіла весь світ й стала святом дарування книг. Вона спрямована на підвищення інтересу до читання та доступу до книг і бібліотек.
   Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей в всьому світі подарувати  книги – бібліотекам, друзям, членам родини й просто знайомим.
   Вважається, що у цей день мають потоваришувати та об'єднатися і ті, хто дарує книжки, і ті, хто популяризує читання та прищеплює любов до друкованого слова .
   Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, надію, добро, любов, справедливість. Книга – дає нам відповіді на всі запитання і гарну пораду, вона прищеплює любов та бережливе ставлення до природи, вчить нас жити, любити, кохати й працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх близьких та рідних. 
   Не можна уявити своє життя без книги, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник та друг у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, для юнака, для зрілої, досвідченої людини, розрада для людей поважного віку. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».
   Шановні наші користувачі та відвідувачі книгозбірень! Частіше заглядайте до скарбниці духовності — книг, з яких б'є невичерпне діамантове джерело мудрості, подорожуйте її захоплюючими загадковими лабіринтами, насолоджуйтесь її перлами!
   У Міжнародний день дарування книг нашу  бібліотеку відвідало чимало
користувачів – постійних й тих, хто прийшов до книгозбірні вперше. Й прийшов з гарними книгами – подарунками бібліотеці. Тільки чисті душею, добрі, активні, благородні люди спроможні та такі гарні вчинки.
   Шановні наші друзі та відвідувачі бібліотеки! Щиро дякуємо вам за чудові подарунки ! Щиро дякуємо вам, що у святковий день – день святого Валентина та Міжнародний день дарування книг ви завітали до Каланчацької книгозбірні та подарували книжки з домашніх книгозбірень !

  Нехай любов до книги, до читання, пізнання світу й себе в ньому,  згуртує нас навколо благородної мети – робити добро, гартувати волю, жити з любов'ю в серці, зробити цей світ кращим!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *