75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 березня 2017 р.

Подорож країнами Європейського Союзу...


      В рамках діяльності Пункту Європейської інформації , який відкрито у 2016 році за проектом  УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»)  відбулася цікава захоплююча подорож країнами Європейського Союзу. 
    Старшокласники Каланчацької ЗОШ № 1 переглянули презентацію „Що таке Європейський Союз?”, з якої дізналися про загальні характеристики країн Європейського Союзу, прослухали гімн ЄС, переглянули два відеофільми „Подорожуємо країнами ЄС” та „10 цікавих фактів про країни ЄС”, ознайомилися з кожною країною окремо та зазирнули у різні куточки країн ЄС, дізнались про рівень життя та розвиток цих країн.
    Відвідувачам було представлено бібліографічний огляд книжкового фонду європейської тематики, WEB - ресурси про Євросоюз та країни європейської спільноти, проінформовано про доступ до інформації за допомогою мережі Інтернет та WEB - бібліографія на актуальні теми “Україна – ЄС”. 
    Наступного дня старшокласники знов завітали до літературно-мистецького ї зали Калачацької центральної бібліотеки – вирішили розширити свої знання про країни Європи та Пункту Європейської інформації.
    Юнаки та дівчата знов віртуально подорожуючи країнами Європи, цього дня зробили зупинку «з привалами» в  Німеччині.
    Старшокласників зацікавила країна своєю історією, побутом, звичаями, цікавим сьогоденням…
    Використовуючи інноваційні методи, сучасне технічне обладнання, можливості всесвітньої мережі інтернет пізнання країн Європейської Спільноти відбулося змістовно та цікаво.

  Зустріч підготували бібліотекарі Олена Гриценко, Наталя Яковлєва та вчитель-методист Н.Л.Наумова.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *