75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 березня 2017 р.

У «Спілкуймось!» - знову свято, й знов друзів іменини…


    Каланчацька бібліотека, як центр громади, крім виконання основних функцій – є ще й центром спілкування, центром проведення вільного часу, відпочинку та розваг жителів селища ! 
  Весело, цікаво, з захопленням та радістю проводять свій вільний час люди поважного віку – учасники читацького об’єднання «Спілкуймось!» в Каланчацькій центральній бібліотеці!
   Чергове засідання було присвячене іменинникам, які народилися в першому кварталі 2017 року. Свято іменин одноклубники чекали з нетерпінням, готувалися, складали вітання, готували подарунки, виготовляли медалі, пекли смаколики, шукали найкращі квіти …
Нарешті, 23 березня 2017 року…
Як завжди, керівник об’єднання Тетяна Петруненко щиро привітала всіх присутніх, зокрема привітала з чудовою порою року – весною, побажала весни в серці, квітів, добра та благополуччя.
   А  до літературно-мистецької зали зійшлися майже всі учасники та запросили ще й своїх друзів, сусідів… Учасників в читацькому об’єднанні у нас з кожним днем все більше й більше. Мабуть, скоро літературно-мистецька зала буде в не змозі вмістити всіх бажаючих відвідувати наші заходи.
 Ведучі заходу, керівник клубу Тетяна Петруненко та активна учасниця Любов Радіонова продовжили засідання та звернулися до присутніх: «Сьогодні наше засідання присвячене іменинникам, які народилися в першому кварталі. І привітання ми розпочнемо в календарному порядку…
      В перший день Нового року відзначила свій день народження наша шановна  Данько Валентина Іванівна, активістка і ветеран нашого клубу. І ми від щирого серця бажаємо, щоб бажання збувалися, а мрії залишалися, бо поки є мрія людина залишається молода. Щоб дні пролітали швидко, а роки йшли повільно. Щоб завжди знаходилися відповіді на ті непрості питання, які іноді ставить життя. Щоб надія переходила в радість, а радість у приємні згадки. І взагалі, щоб у житті все було добре, при гарному здоровї і головне - з любовю у душі. Бажаємо миру і світлої долі, запалу, енергії, сили доволі. Творчого вогнику, віри, наснаги, щедрості серця, людської поваги». Для Валентини Данько на її прохання пролунала у подарунок пісня від С.Галіцина «Какая дама пропадает...».
    Далі ведучі продовжили: «Свят - Вечір надворі. А у нашої шановної Тетяни Федорівни Андреєвої в цей день подвійне свято. Бо 6 січня вона відзначила свій день народження. Щиросердно вітаємо Вас, Тетяно Федорівно і бажаємо:
На довгі роки і на долю хорошу хай щедро Вас обдаровує світ,
Нехай Ваше серце ніщо не тривожить, хай квітне в житті тільки радості цвіт.  
Бажаємо щастя, здоровя без ліку на многії і благії літа. Щоб доля Вам посміхалась довіку і повнилось серце радістю й щастям завжди.
Приймайте у подарунок музичне вітання від  О.Малініна «Берега». 
     20 січня відзначила свій день народження шановна Валентина Павлівна Покрова. І ми від щирого серця бажаємо Вам:
«Смійтеся більше і менше сумуйте, щораз багатійте, ще краще газдуйте. Хай думи ніколи спочинку не знають, хай легко, мов крила, рідних пригортають,
Хай серце ще довго тріпоче у грудях, живіть до ста років на радість всім рідним. Здоровя міцного Вам зичимо щиро, ласки від бога, добра від людей на многії і щасливії літа.
Приймайте у подарунок пісню «Кума зима» у виконанні дуету учасників художньої самодіяльності Партизанського будинку культури Лідії Крайнової та Лариси Бруяко».
     Тетяна Дмитрівна продовжила вітання: «65 - річний ювілей відзначила 27 січня наша шановна Лариса Климівна Бруяко. Активістка по життю, Лариса Климівна очолює орган самоорганізації населення мікрорайону «Партизан». Щиросердно бажаємо Вам: «Міцного здоровя, щастя, благополуччя, подальших успіхів у щоденних справах, сміливих планах на майбутнє. Хай Вас підтримують рідні люди, розуміють та допомагають колеги. Хай Вас оминають негаразди і непорозуміння, а доля збагачує життєвою мудрістю та енергією. Ми зичимо щиро достатку у хаті, і років прожити багато – багато.
Вам уже 65, та хіба ж це літа, коло очі горять і душа молода?
Не старійте літами, очима, устами, поважаємо Вас і пишаємось Вами.
Приймайте у подарунок музичне вітання від Олега Вінника «Вовчиця».
    В перший день лютого місяця відзначила свій поважний 80 - річний ювілей шановна Бедимська Леоніна Никанорівна.
Від щирого серця бажаємо ювілярці щастя великого і неосяжного, тепла, здоров’я. Нехай мир і благополуччя завжди будуть у Вашій хаті, а зорі радості сиплються яскравим зорепадом на життєвій дорозі, і завжди будуть поруч рідня та вірні друзі.
    Здоровя, щастя зичимо не на рік – на все життя бажаємо його щиро.
Щоб радісним і довгим був Ваш вік з добром, любовю, спокоєм і миром».
  Друзі урочисто вручили Леоніді Никанорівні ювілейну святкову медаль, «Постанову про вручення» та «Положення про її носіння та зберігання».
  Для ювілярки прозвучало музичне вітання від Миколи Гнатюка «Час рікою пливе».  

   А ведучі свята продовжили: « У лютому місяці відзначили свій день народження Марченко Алла Андріївна і Гайченя Єфросінія Іванівна. Місяць зветься лютий, та хіба це стосується наших милих, чарівних жіночок і ми від щирого серця бажаємо: «Хай сміється доля, як калина в лузі, будуть завжди поруч ваші рідні й друзі.
Тихо, як струмочок, хай роки спливають, вітру й урагану ніколи не знають.
Хай завжди веселістю повниться хата, родина вся буде здорова й багата.
Довіку у світі щасливо живеться, достаток, удача у домі ведеться, а доля дарує довгого віку, щоб щастя й здоровя було ще без ліку».
Приймайте у подарунок музичне вітання від ансамблю «Лісапетний батальйон» «Давай жінки, давай!».
   Ведуча святкового дійства Любов Радіонова продовжила вітання: «На початку березня відзначила свій день народження наша шановна одноклубниця, керівник об’єднання  людей поважного віку  Петруненко Тетяна Дмитрівна та звернулася до імен ниці: «Своїм життям Ви кожен день показуєте всім нам приклад щирості і доброти. Довгих років життя Вам, здоровя нехай життя підносить лише приємні сюрпризи! Щоб шлях Ваш був такий широкий, щоб мало було перешкод, не знали б Ви тяжких турбот. А ще бажаємо добре жити, щоб внуки й правнуки росли. Щоб мали Ви кого любити і щоб любили міцно Вас ! 
Хай буде радісним наступний кожен рік, нехай життя здається добрим дивом, і плідні будуть справи та шляхи.  
Нехай живеться легко і щасливо, благословенні будьте Богом і людьми !
Приймайте у подарунок музичне вітання від Олега Вінника «Хочу на берег океана».
    Далі свято продовжила Тетяна Петруненко: «6 березня відзначила свій 70 - річний ювілей Валентина Миколаївна Ракова. Є ювілеї різні, та є одна з найкращих дат, коли святкує вся родина. Ваш ювілей – Вам 70 ! Летять роки і їм немає спину, за ними мудрості великий зміст. Сьогодні семи - десяту верховину здолали Ви, мов справжній альпініст. За пройденим не варто сумувати, попереду іще багато літ, хай щедрим буде ювілейне свято, здоровя Вам на многая літ !»
  Валентині Миколаївні вручили святкову ювілейну медаль, Постанову про її вручення, Положення про її носіння та святкову вітальну листівку.
Для Валентини Ракової музичне вітання від Ніни Кірсо «С днем рождения, мама».
       А  в прекрасний Міжнародний день 8 Березня відзначила свій 75-річний ювілей Петренко Євгенія Павлівна, багаторічна активна читачка бібліотеки, учасниця масових заходів,її ім’я внесено в Книгу Пошани кращих читачів Каланчацької бібліотеки». Й пішли численні вітання для Євгенії Павлівни «Спинити Час ніхто не в змозі,і грає ліс, і квітне сад, на Вашім сонячнім порозі з’явилось мудрих 75! Нехай у Вашім домі щастя буде, і сил прилив немов потоки рік. Нехай життя цвіте і поважають люди, і довгим як століття, буде вік.
Нехай добро щоднини прибуває, як струмінь чистої джерельної води, хай зло далекими стежками обминає, а радість поруч йде завжди. Нехай життя квітує буйним цвітом, а день народження приходить знов і знов, і доля хай дарує з кожним роком здоровя, щастя і добро!»
Євгенію Павлівну щиросердно вітала сестра -  Таїсія Павлівна, теж постійна учасниця клубу «Спілкуймось!».
Євгенія Петренко отримала в подарунок музичне вітання «Мамина вишня» у виконанні Раїси Кіріченко.
        Березень – багатий на дні народження, 15 березня відзначила свій день народження шановна Лідія Веніамінівна Крайнова.  Лідія Веніамінівна – активна учасниця читацького об’єднання, активна відвідувачка бібліотеки, разом з жіночим вокальним ансамблем «Южаночка», яким керує вже 40 років поспіль, бере активну участь в заходах центральної бібліотеки. Друзі – одноклубники сказали:  «Бажаємо Вам, щоб Ваш життєвий човен легко обминав круті береги та був сповнений любові, радості , щастя, здоров’я. 
Нехай таланить завжди і у всьому. Щоб вистачало сил здійснити усе задумане і омріяне. Куди б не вів життєвий шлях, хай лиш до щастя повертає. І кожна мить, неначе птах, крилом любові й ласки осіняє. Приймайте у дарунок музичне вітання від Аркадія Харалова «Давай попробуем вернуть…».
  20 березня відсвяткувала свій день рождения шановна Татьяна Василівна Кабанова. Ведучі звернулися до іменниці: «Мы от всей души желаем Вам, чтоб жизнь Ваши была полноценной, с приятными заботами. Пусть в душе Вашей никогда не иссякнет источник доброты. Пусть в трудные минуты рядом с Вами окажутся близкие и друзья. Здоровья Вам и долгих лет жизни, радости и смеха, уважения окружающих и любви родных.
Примите в подарок музыкальное поздравление от Татьяны Булановой «День рождения». 
    Привітали всіх іменників, вручили подарунки, а вітальні пісні та вірші ще довго лунали в літературно-мистецькій залі центральної бібліотеки …


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *