75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 березня 2017 р.

Сумуємо ... Сумуємо... Сумуємо ...


      Сумуємо…  Глибоко сумуємо з тяжкої, непоправної втрати – пішла у вічність ветеран бібліотечної справи, прекрасна людина ШЕВЧЕНКО  ВАЛЕНТИНА  ІВАНІВНА.
  Народилася Валентина Іванівна Шевченко ( дівоче прізвище Батяєва) 3 квітня 1949 року в селі Красноармійське Грозненської області Росії.
  За сімейними обставинами у 1960 році  переїхала в Каланчак Херсонської області.  В 1966 році закінчила Каланчацьку ЗОШ № 1.
  У 1967 році була призначена на посаду бібліотекаря  Каланчацької районної  бібліотеки для дорослих та вступила до Херсонського-культурно-освітнього училища на бібліотечний факультет (заочна форма навчання). У 1969 році закінчила навчання та стала дипломованим фахівцем.
   Саме в районній бібліотеці пройшло її становлення як бібліотекаря, а потім як методиста.
  Але посада методиста потребувала більших знань, тож Валентина Іванівна вступила до Харківського інституту культури. Успішно закінчила навчання та отримала кваліфікацію «Бібліотекар масових бібліотек». Всі набуті знання,  досвід щоденно  віддавала на розвиток бібліотечної справи в районі.
   В історію бібліотек Каланчацького району Валентина Іванівна увійшла як методист,  її знали майже всі жителі, користувачі бібліотек, адже вона більше 38 років свого життя віддала бібліотечній справі.
  В спеку й холод, пішки й автостопом їй доводилося добиратися до своїх «рідних» філіалів. На семінарах та індивідуальних зустрічах з бібліотекарями Валентина Іванівна завжди давала корисні поради, розробки масових заходів, нові сценарії, плани книжкових виставок, вечорів, конференцій…
  Валентина Іванівна Шевченко працювала в районній бібліотеці з 1967 по 2005 рік.
  Колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи, актив центральної бібліотеки глибоко сумує з тяжкої, непоправної втрати…
  Відлетіла у вирій добра душа нашої колеги…
Все своє свідоме життя віддала Валентина Іванівна служінню бібліотеці, книзі, читачам, а ще колегам – бібліотекарям, працюючи на посаді методиста.

 Сумуємо, глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття її рідним, близьким та друзям.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *