75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 грудня 2016 р.

Краща інноваційна ідея - наша !

       
          Краща бібліотека Херсонщини – Каланчацька !
 Вітаємо колег, пишаємось перемогою Каланчацької централізованої бібліотечної системи в обласному конкурсі інноваційних ідей ! Супер-подарунок до нашого професійного свята – Всеукраїнського Дня бібліотек !
    На десятий ювілейний обласний фестиваль «Бібліотечна палітра Херсонщини - 2016», який відбувся в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара 21 – 22 вересня 2016 року, з’їхались кращі з кращих, талановиті з талановитіших, креативні з найбільш креативних бібліотекарів з усіх куточків Херсонщини. 
Чудове, супер - свято ! Море креативу, інновацій, тепла, усмішок, позитиву!

    Каланчацька централізована бібліотечна система, як й протягом усіх десяти років поспіль, взяла активну участь у фестивалі й у відповідності до умов та Положення представила чотири проекти: в номінаціях: «Краща бібліотечна практика: центральна районна бібліотека» -
інноваційний творчий проект «Популяризація літератури засобами театралізації - Каланчацький  ББК - театр «Living books»,  «Краща бібліотечна практика: сільська бібліотека-філія» проектом Новопавлівської сільської бібліотеки – філії «Зернятка миру», сценарій пізнавально-інформаційної гри - подорожі  „Моє коріння: Звідки, куди, навіщо?” з циклу заходів  патріотичного спрямування  «З любов’ю до України» та «Бібліотекар: моє захоплення».
   Своє захоплення «Веселка  святкового настрою» представила бібліотекар центральної районної  бібліотеки Ольга Гавран. Вона провела цікавий, захоплюючий, святковий майстер – клас.
   В рамках фестивалю було  організовано виставку творчих робіт бібліотекарів Херсонщини «Веселка бібліотечних талантів»,  Каланчацький район представляла наша майстриня  вишивки – бібліотекар Новопавлівської сільської книгозбірні Лариса Шаваровська.
    Складовою фестивалю стала конкурсна програма «Бібліотека - open air» відкритий простір». До оргкомітету було подано понад 30 заявок від працівників центральних, міських, селищних та сільських бібліотек Херсонщини. Компетентне  незалежне журі після ретельного розгляду відібрало  вісім найкращих робіт. Проект Каланчацької центральної  районної бібліотеки  визнано  кращим – перше місце серед бібліотек Херсонщини.
 Ми отримали в нагороду Диплом за перемогу в конкурсі інноваційних ідей, два сертифікати на отримання гарних нових книг для центральної районної  та Новопавлівської сільської бібліотек, чудові квіти та сучасний планшет.
    Наші творчі роботи – відеоролики запрошуємо переглянути на нашому бібліотечному блозі за адресою: http://kalanchakcbs.blogspot.com
    Користуючись нагодою, щиро вітаємо всіх працівників Каланчацької централізованої бібліотечної системи, бібліотекарів шкільних бібліотек, наших користувачів та відвідувачів, учасників читацьких об’єднань та бібліотечних клубів за інтересами, наших друзів та партнерів з чудовим святом – Всеукраїнським Днем бібліотек !
    Бажаємо міцного здоров’я, великого щастя, благополуччя та успіхів  у  подальшому  розвитку інноваційних  ідей в бібліотечній  галузі. Нехай щастям  і  любов’ю наповнюється  кожен  день  вашого  життя, а  праця  на благо  користувачів  приносить  задоволення  і  радість. Нехай  поступ  трудових  досягнень кожного  буде  все  впевненішим,  стратегія  розвитку галузі   все  більш  продуманою, інноваційні  здобутки  якомога  вагомішими,  а  повага  читачів,  як джерельна вода, чистою і невичерпною !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *