75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 березня 2016 р.

Новий бібліографічний посібник


В Каланчацькій ЦБС – новий бібліографічний посібник !
Ми пишемо історію свої книгозбірні через засоби масової інформації.
      Каланчацькою  центральною районної бібліотекою складено та надруковано другий номер бібліографічного покажчика   «Історія  Каланчацької бібліотеки на сторінках  періодичних видань. Випуск № 2».
     Перший випуск бібліографічного покажчика побачив світ у 2012 році  та охоплює період  історії  Каланчацької централізованої бібліотечної системи  з 1967 по 2012 рік та налічує 705 статей. Дописи  в ньому  розміщено в хронологічній послідовності.  Майже кожна стаття  подається з короткою анотацією.
    Мета  цього видання  -  продовжити  висвітлення діяльності бібліотек  Каланчацького району на сторінках періодичних видань в послідуючі роки –
 2013 – 2015 та  подати  відомості про дописи, в яких  висвітлюється сучасна  діяльність, яка надзвичайно цікава та насичена різноманітними подіями,  здобутками та перемогами.
     Покажчик, як й перший випуск,  адресовано широкому колу користувачів, всім,  хто цікавиться  історією, розвитком бібліотечної справи  в  нашому Каланчацькому районі Херсонської області.
        До посібника увійшли документи, статті, написані  працівниками бібліотек, читачами, жителями селища та краю, кореспондентами місцевих та обласних часописів.
       Періодичні  видання, в яких надруковані статті, що увійшли в покажчик,   зберігаються в відділі єдиного книжкового фонду, внутрішньо-системного обміну  та міжбібліотечного абонементу  центральної районної бібліотеки.
      Посібник налічує  130  статей, майже кожна стаття подається з короткою анотацією.
     Посібник  є до послуг відвідувачів Каланчацької централізованої бібліотечної системи, жителів району та гостей Каланчацького краю.
Укладач посібника – бібліотекар Наталя Яковлєва. Редактор та відповідальна за випуск - директор Каланчацької ЦБС - Надія Федкевич.
    Запрошуємо до центральної районної бібліотеки переглянути посібники та прочитати статті,  які Вас зацікавили, або зняти з них копії та прочитати вдома.



   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *